2009. 02. 12.

Sziasztok!
Ma idáig nem sok minden történt, csak a szokásos...hajnali kelés, cigi+kávé:), aztán suli. A délutánom még nem tudom, hogy hogyan alakul, mert beszéltem Szabinával és lehet eljön (hozza a kis Tüncikét is), és még az is előfordulhat, hogy benézünk a koleszba. De Erikával is kellene lennem, mert most nagyon igényli a törődést. Szóval azt hiszem érdekes nap elé nézek. Mindenesetre addig is tettem fel néhány képet, amik nagyon kedves emlékeket idéznek fel bennem. Mostanság nagyon sokat tűnődöm a múlton, hogy milyen jó volt anno, amikor még itt volt Picilány, Feri, Kaszás Andi, és még sorolhatnám. Annyira jó kis banda volt akkoriban.
14:07--> Ebben a pillanatban érkezett meg Era:) Most már legalább nem vagyok egyedül...éjjjen:):):) Még Szabinára meg Zitára várunk, aztán úgy néz ki, hogy bemegyünk a koliba. Jaaaj képzeljétek...látszik, hogy nagyon béna vagyok, még jó az előbb kimentem cigizni és nem tudom mit bénáztam össze - vissza de az egyik hamusnak annyi:P Sikeresen összetörtem...hehehe. Már Niki meg Lóri sincs itthon, mert haza mentek vidékre. Ennyi eddig.
20:55---> Miután megérkeztek Szabináék meg Era, még elvoltunk itthon egy ideig, beszélgettünk, képeket csináltunk meg ilyenek. Aztán bementünk a koliba. Ott mindenki el volt ragadtatva Zitától, hogy milyen nagy már:) Csak a földszinten voltunk a volt büfé helyénél. Klári nénitől kaptunk vacsit:) Tök aranyos volt tőle:) Zitácskám is kajolt belőle. Egy ideig elvoltunk, közben Erika lelépett egy időre. Nem sokkal később telefonált, hogy a Margithídnál van és ha oda értünk csörizzük meg. Ez így is történt, aztán együtt jöttünk haza. Előtte bevásároltunk mert kellett ez - az itthonra. Most itt vagyunk Blahán, Bandi, Era, Szabina, Zita meg Én. Tök jól elvagyunk. Az előbb tettem tisztába Édes kicsi drágámat, már egyre jobban megy ez a pelenkázós téma :):):) hihihihi:):):) /de azért én még nem tartok ott, hogy gyereket akarjak:P /Főzünk levest, pudingot csináltunk, de az még nem jó. Bandi szokásához híven Nyuszó - muszóval trécsel:) Zita tök jól elvan, fel találja magát. :)
Egyébként Tüncikém most küldött puszit mindenkinek:):):) Ezt látnotok kellett volna.
Asszem ezzel köszönök most tőletek!!! Jóóócccaaakáááát....:)


VIKI ÉS SZISZ SZÜLINAPJÁN:) /amúgy nem piáltam be/

MIKSU HÖLGYKOSZORÚBAN
FERIVEL A JÓL MEGSZOKOTT KIS PADON :)

EGY NAGYON JÓ BARÁT: "NAGYHAJ" alias KÁLMÁN :)

EGY ÖRÖK BARÁT!!!!! :)

JUUUJ ITT MÉG CSAK 2-OS GIMISEK VOLTUNK:)

ÉN, MELCSI, SZABINA (ANNO)

EMLÉKEZETES NAP (szarrá áztunk:P)

VIKIVEL ÉS BANDIVAL TISZÁN 2008 NYARA

JÁNCSÍÍÍÍ-VAL KOLESZBAN :)

CSÁMPIK :):):)

AZTA EZ IS MILYEN RÉGEN VOLT MÁR...:):):)

ITT VALAMI MARCZIS BULI VOLT ASSZEM

EZT A KÉPET JÓL NÉZZÉTEK MEG MERT NEM SŰRŰN LÁTNI ILYET....HEHE (TANULOK)

ÉN MÉG ANNO NEM TOM MIKOR

"ÉLETEM PÁRJA", PICILÁNY, MAMI :):):)

A 3 JÓMADÁR: BANDI, FERI, MIKSU

2004 - 2009 GYÖNYÖRŰ EMLÉKEK :):):):)


A barátság nem mérhető másban, mint emlékekben, nevetésben, békében és szeretetben. :)