2009. 04. 04.

csodálatos idő végreeee:):):):)

Ciao Tutti!

Először is sorry, hogy csak most írok, de otthon nincs net, így ott kivitelezhetetlen, hogy onnan írogassak. Most viszont itt vagyok Vikinél a koliba és az Ő lap top-járól pötyögök. Az elmúlt napjaim nagyon jók voltak de tényleg, főleg a péntek és a mai nap eddig.
PÉNTEK:

Délelőtt otthon voltam, mert vártam a fűtés szerelőt, mivel lassan 2 hete nincs fűtésünk, és baromi hideg van a lakásban. Kész csoda, hogy még egyikőnk sem fázott meg...hm:):):):) Szóval elvoltam otthon, mert Tv-tem, rendet tettem, kajoltam, zenét hallgattam és persze megnéztem Esmeraldát:):P De persze, hogy annak a hülye szerelőnek pont akkor kellett beállítania, amikor a filmem ment. :( Na mindegy. Azért amennyire tudtam figyelemmel követtem. Közben felhívtam Bánt, hogy itt a hapek és átadtam a telót a srácnak, hogy mondja el Bánnak, hogy mi a gebasz. Ha minden igaz hétfőn jön még valami szerelő, aki talán meg is tudja szerelni a fűtésünket. REMÉLEM:) Aztán bementem a Marczira, mert 14 órától angolra mentünk Arlettal és még néhány emberrel, akik jönnek/mennek Dániába. Hááát én kb végig untam az agyamat, mert a csaj aki tartotta az angolt ugyan nagyon kedves, és segítőkész volt, de olyan alap dolgokról kezdett el magyarázni, hogy még egy ovis is megértette volna. Arlettal a kedvenc mondatunk a "Where are you from" lett, mert kb 1 órán keresztül csak ezt gyakoroltuk...húúú már a könyökömön jött ki az egész, ráadásul rohadt hideg volt abba a teremben is ahol ez az egész folyt. Miközben nyomtuk az angolt Arlettal susmorogtunk közben, hogy hogyan kéne lelépni úgy, hogy ne legyen para. Aztán azt találtuk ki, hogy dolgunk van és már így is késésben vagyunk. :P De nyugodt szívvel jöhettünk el, mert azt már 100%, hogy meg fogjuk tudni kérdezni bárkitől, hogy honnan jött:P:P:P hehehehe...
Angol után Miksa kihívott minket (Arlett, Bandi, Én) a Mammutba (Friday's), mert szegénykém egy hétig otthon nyomta az ágyat annyira beteg volt, és most meg élvezte, hogy végre levegőn lehet és szabad:) Nagyon de nagyon jól elvoltunk a Friday's - ba:D Tök sokat nevetgéltünk, szívtuk egymás vérét, Bandi meg a Miksa meg nézegették a csajokat:P:P Na jóóó de azért nem annyira, hogy kiessen a szemük is:P Aránylag elég sokáig elvoltunk ott, olyan 18:30 körül jöttünk el. Még vissza mentünk a koliba egy kicsit. Beszélgettünk meg minden ilyesmi. Miután haza értünk Arlettal csinéltunk sűlt sajtos, felvágottas kifliket, ami annyira jól sikerült, hogy 3-an mindet megettük. Aztán még egy cigi, jóóóó beszélgetés, majd csucsuka.

SZOMBAT:

Ma elég sokáig aludtam meglepő módon. Asszem 10: 15 körül kászálódtam ki az ágyikómból:) De őszintén szólva nagyon jól esett ilyen sokat aludni. :) Mire kimentem a szobámból, Bandi már nem volt otthon, mert bejött a koliba Vikihez. Arlett nézte a Dallast. Na mindegy, elkészülődtem, meg ilyenek, főztem kávét. Aztán Arlettal kimentünk cigizni és megint egy nagyon jóízűt beszélgettünk. Mostanában nagyon rendszeresek nálunk az ilyesfajta eszmecserék:):) Dél körül ettünk egy keveset, majd ismét benéztünk a koleszba. Miksu épp kint napozott amikor beértünk, így mi is csatlakoztunk hozzá:D Aztán kijött Tomi, Anti, Zsolt. Dumálgattunk, majd Tomi olyan témára tért rá, ami annyira nem volt nálam nyerő, így Miksu Arlett és én lementünk a parkolóhoz. Olyan 16 óra magasságában Arlett lelépett, mert ment a párjához, úgyhogy egymagam maradtam a fiúk társaságában, ami már megnövekedett létszámban volt..Miksu, Tomi, Anti, Zsolt, Miki, és Kopasz. Nagyon jól elütöttük az időt, mert hátra mentünk a parkolóhoz, Kopasz kocsijában bekapcsoltuk a rádiót és közben dumálgattunk. Aztán mindenki ellépett vacsizni, én meg lent vártam Bandiékat, akik nem is sokára megjöttek. (Kint voltak valahol...). Feljöttünk, Bandi meg én kajoltunk egy falatot, majd Ők elmentek fürcsizni én meg neki ültem gépezni. Lassan megyünk a Blahára mert ma ünnepeljük meg Viki és Anna szülinapját.
Jah igen, néztem Dancsi blogján a Spanyolországban készült képeket és egyszerűen fantasztikusak lettek, de tényleg:):):):):)

Na pusszantás everybody:)