2009. 04. 13.

készülődés...izgalom ezerrel:)

Eddig nagyon gyorsan telt a nap. A délelőttöm java azzal telt, hogy összepakoltam a cuccaimat, amit viszek magammal Dániába. Lesz két nagy táskám, egy hátizsák, meg a kis fekete táskám. Hm...mit össze stresszeltem, hogy mindent bepakoltam-e. Viszont ahhoz képest, hogy tegnap még azt hittem, hogy ma egész nap pakolászni fogok elég hamar bepakoltam mindent.
Most még hajat kellene mosnom, mert holnap reggel erre már nem lesz időm, mivel Gabi (főnővér) nagyon korán fog értünk jönni. (5:45 - 06:00 között). Arlettal felhívtuk, és mondta, hogy hol talizzunk és bevisz minket a Marczira.
Még csak most kezd bennem igazán tudatosulni, hogy holnap már indulunk. Úristeeeen...és szerdán már Dániában leszünk. Annyira de annyira hihetetlen. Apum is felhívott ma, hogy minden oké-e és, hogy összepakoltam - e már. Megbeszéltük, hogy még holnap beszélünk mielőtt átmegyünk a határon. Még Bandit is föl kell hívnom majd, hisz megígértem neki:):):):)
Arlett most ment el, mert még ki akarja használni a kis idejét, amit a párjával tölthet. Aztán majd elmegyünk fagyizni, amikor visszajött, és utána még lemegyünk a boltba, mert nekem még cigit kell vennem. Jaaaj istenem olyan lustának érzem magam. Biztos azért is van ez, mert már izgatott vagyok. :):):):) Amíg Dániában leszek valószínűleg nem fogok tudni minden nap írni nektek, de majd utólag igyekszem bepótolni. :) Az tuti, hogy sok - sok képet fogok csinálni, mert szeretném megörökíteni minden olyan pillanatot, ami emlékezetes lesz számomra a későbbiekben is. :)
Most búcsúzom, aztán majd nem tudom mikor de majd írok. Addig is mindenkit puszilok.
Bandi és Viki vigyázzatok magatokra nagyon!!! :):):):):)