2009. 02. 16.

MÁR MEGINT HÉTFŐ VAN


MÁR MEGINT HÉTFŐ VAN

HÁÁÁT IGEN, HOGY ÉN MENNYIRE UTÁLOM EZT A NAPOT:( ÉS MÉG HOL VAN A HÉTVÉGE??? DE AZ AZ EGY VIGASZTAL, HOGY EZ A 7 RÖVIDEBB LESZ, MERT PÉNTEKEN NEM LESZ SULI, VALAMI TANÁRI TOVÁBBKÉPZÉS MIATT....YESSSSS:):):):) ÚGYHOGY ÉN MÁR CSÜTÖRTÖKÖN LÉPEK IS HAZA KIS CSALÁDOMHOZ, ÉS VÉGRE NEM CSAK MÁSFÉL NAPOT LESZEK OTTHON, HANEM KICSIVEL TÖBBET:):):):) MONDJUK ÍGY IS TÖK GYORSAN SZOKOTT ELTELNI AZ OTTHON TÖLTÖTT IDŐ, DE SEBAJ, A LÉNYEG, HOGY CSÜTÖRTÖKTŐL - VASÁRNAPIG PIHI LESZ EZERREL:):):):):) ADDIG MEG MAJDCSAK TÚLÉLEM A NAPOKAT... CSAK HA BELE GONDOLOK ABBA, HOGY MA MEGINT KOMMUNIKÁCIÓ ÓRÁM LESZ...JAAAAAJ:(:(:(:(:( MOSTANÁBAN ELÉG HÜLYÉN VAN ÖSSZEÁLLÍTVA AZ ÓRARENDEM, NEM MINDIG TUDOK KIIGAZODNI RAJTA..PFF:s ELOLVASTAM JÁNCSÍÍÍ BLOGGJÁT IS, ÉS NAGYON REMÉLEM, HOGY FOLYTATNI FOGJA, MERT ENGEM NAGYON ÉRDEKEL!!! HALLOD JÁNCSIKÁM ESZEDBE SE JUSSON, HOGY NEM ÍRSZ TÖBBET!!!! HIHIHIHI:):):):) AZOKKAL, AKIK MEG NEM NAGYON MUTATNAK ÉRDEKLŐDÉST MOST IRÁNTAD NEM FOGLALKOZZ!!! ERRE CSAK ANNYIT TUDOK MONDANI, HOGY "AMILYEN AZ ADJON ISTEN, OLYAN A FOGADJ ISTEN IS" ---> REMÉLEM ÉRTED?!
NA MOST EGYENLŐRE ENNYI...KÉSŐBB JÖN A FOLYTATÁS... CUPP

Haza értem.
Huuuuh...szinte éreztem, hogy fárasztó napom lesz, és úgy is volt. Ez a tanár nem változik. Már azt sem tudta, mivel húzza az időt. Ráadásul nem egyszer olyanokat követel tőlünk, amiket még nem is vettünk. De ennek ellenére még neki áll fejebb... nevetséges.
Na mindegy inkább hagyjuk.
Nemrég beszéltem Szabinával és olyan 15:00 óra körül eljön hozzám, mert segítséget kértem tőle. :):):):) Remélem nem lesz neki gondja belőle otthon!!!!! Néha nagyon nem értem ám az emberek reakcióit...ezt érti akinek köze van a dologhoz!!! Na de mindegy!!!
pápá egyenlőre
Huh... a délutánom nem volt egy nagy valami. Pihentem, majdnem aludtam is egyet. Közben mostam is. Olyan 15:00 körül ide ért Szabina, kimentünk gyógyszertárba, meg beugrottunk az egyik közeli diszkontba, mert Szabina öblítőt akart venni, de végül mégse vett. Aztán haza jöttünk, ettünk, beszélgettünk és olyan fél órája el is ment. Bán ebben a pillanatban ért ide. Nem tudom miért de pár napja olyan lehangoltnak érzem magam, valahogy semmi sem jó. Egyfajta feszültséget érzek legbelül, ami miatt aludni sem tudok rendesen. Ma is fent voltam már bőven 6 előtt. Nem értem miért érzem mostanság ezt. Remélem hamarosan elmúlik ez az érzés, mert nagyon nem jó tőle a közérzetem. Talán attól is lehet, hogy olykor magányosnak érzem magam, hiába vagyok a barátaimmal. Most valahogy ezt sem érzem elégnek. :(:(:(:( Pedig alapjáraton nincs rossz kedvem, mert okom sincs rá. hmm....
Juuuj...végre valami jó is történt a mai nap. Kaptam e-mail-t az angol tanfolyamról, úgyhogy ez is sínen van:) plusz Bán is jó híreket közölt velünk...de erről egyenlőre nem beszélnék, amíg 100%-ig nem biztos. És ami még nagyon jó volt, hogy Arlettel elmentünk a Király utcába forrócsokizni:):):):) Szóval mindent összevetve, mégse volt olyan szar ez a nap:) Mostmár jó kedvvel tekinthetek a jövőre nézve...legalábbis ami a közel jövőt jelenti:) Éljeeeen, ez most sokat lendített a hangulatomon:):):):) Ezzel búcsúzom mára:):):) The life is good. LOVE IS IN THE AIR:):):):) CSÓK, PUSZ, CUPP-CUPP!!!!! JÓÓÓÓ ÉJT