2009. 05. 21.

Változni, változni, változni...

Sziasztok!

Asszem a főcím lesz az új mottóm az elkövetkezendő időszakban. Ezt most annyira nem szeretném részletezni, hogy miért mondom, mert bonyolult és elég kesze-kusza, de majd idővel csak sikerül érettebbnek lennem!
A tegnapi napom elég furcsa volt, átestem egy komolyabb beszélgetésen, ami pont erről szólt, hogy kicsit összeszedettebbnek kell lennem, és sokkal több akaraterőt és kitartást kell (kellene) tanúsítanom a dolgok iránt.
Hááát, majd meglátjuk, hogy mire jutok...de remélem pozitívabb irányba fordul az életem, mert ami most van az nagyon nem jó.

A délutánomra is kicsit rá tette a bélyegét a délelőtti események tömkelege, de Arlett épp jókor talált meg, mert elmentünk megnézni a lakását:) Juuuj nagyon cuki kis lakás. Basszus és a szó szoros értelemben pici. De szerintem nem para, hisz csak ketten fognak ott lakni, úgyhogy szerintem nekik pont elég is lesz. :)

Aztán bementünk a Mammutba kerültünk-fordultunk egyet, majd bementünk még egy percre a Marczira, mert Arlettnak el kellett intéznie valami papírt. Aztán haza jöttünk, én ettem egy falatot, mert rohadt éhes voltam. Bandi 21 óra után valamikor haza ért, el ment pancsizni, Arlett meg én még kimentünk egy cigire, aztán mentünk aludni.