2009. 04. 30.

Ballagás volt, Feri itt van, stb....

Csőőő Mindenkinek!

Ez a nap egész kellemesen telt. Reggel hajat mostam, takarítottam kicsit, aminek persze délutánra már semmi látszata nem volt. Na mindegy. Aztán 9 után nem sokkal megérkezett Feri:) Kávéztunk, cigiztünk és elég sokat beszélgettünk. Aztán elkezdtem főzni, mert már megint nagyon régen került rá sor. Pörköltet készítettem, amit félbe kellett hagynom, mert mentünk be a Marczira. Feri azért, hogy megnézze a többieket, hogy ki hogy van, nekem meg dokihoz kellett mennem már megint, mert a sebem most csúnyább lett. Mondta a Besze doki, hogy valószínűleg az a sok ülés nem tett jót neki, mivel nem úgy működött a vérkeringésem, ahogy kellett volna. Úgyhogy most az a nagy helyzet, hogy hétfőn már megint mennem kell a Kapás utcába a sebészetre. Hááát ez van, de majd igyekszem megint nagyon oda figyelni rá és akkor majd megint jobb lesz a helyzet. Aztán javarészt lent voltunk az udvaron, dumálgattunk, meg szívtuk egymás vérét....stb...stb...:) Ma volt a 4/G ballagása, és Ferivel mi is oda mentünk megnézni, de nem maradtunk végig, mert láttuk, hogy Miksu és Bandi is idő előtt leléptek, így mi sem maradtunk tovább. Meg igazság szerint nem is volt olyan nagy durranás szerintem. Aztán szocmunkás után kajtattunk Erikával, mivel bent hagyta a cuccait Vikinél, és addigra már Viki meg Anna haza mentek, Vénuszt meg nem találtuk sehol. Majd végre nagy nehezen megtaláltuk a Bakonyi Ágit és Ő nyitotta ki nekünk az ajtót. Era elhozta a cuccait, majd mi léptünk is haza. Bandi és Feri még maradtak bent a Miksu és a többiek miatt. Haza érve folytattam a pöri főzést de már Erika is segítséget nyújtott:):):):) Az eredmény magáért beszél, mert mind elfogyott:):):):) Szóval ismét bebizonyosodott, hogy nem is főzök olyan rosszul....hehehe (legalább valamiben jóóó vagyok:P:P:P:P). Most még egy ideig szerintem fent leszünk, bár Feri már - már alszik itt mögöttem az ülőgarnitúrán:):):):) Bandi valami filmnek az extráit nézi, Erika meg nemrég lépett haza. Nos ennyit mára! puszi drágáim:):):):):) buona seraaaaaa

Lesz még jobb is ebben biztos vagyok:):):):):)

Hi!

A tegnapi nap elég vegyes érzelmeket keltett bennem. A napom jól indult de a végére már nem alakult ilyen fényesen. Na mindegy. Délelőtt EFT-m volt, összeült a szoc. munkásom a pszihológusom, a tesitanárom, Bán meg Én és átbeszéltük, hogy ebben a fél évben mennyiben változott az életem és én magam. Sok pozitívumot soroltak fel, mert azt látják, hogy sokban önállósodtam, kiegyensúlyozottabb, és magabiztosabb lettem. Ezek nagyon szép és jó dolgok. Persze még sok minden van amiben változnom kell, de legalább már elindultam egy aránylag jónak mondható úton:)
A napom további része viszont már nem volt ennyire jó. Sajnálatos módon Vikivel most nagyon rossz a kapcsolatunk:( Nem nagyon tudunk egy hullámhosszon gondolkodni és ez ellentéteket szül kettőnk között. Remélhetőleg ha csillapodnak a kedélyek, akkor a viszonyunk is új erőre kap és el tudjuk felejteni ezt az időszakot.
Viszont ettől függetlenül elvoltam Erával és Kokkenfakken (Norbi) barátommal:):):):) Kimentünk a Moszkva térre szenyát kajolni, mert Kedves Szalai Úr éhes volt:) Aztán még ott helyben nagyon sokat beszélgettünk mi 3-an. Próbáltuk Erának elmagyarázni 1 - 2 dolgot, hogy fel nyissuk a szemét. Remélhetőleg azért valamilyen szinten sikerrel jártunk, de ez majd idővel úgyis kiderül. Aztán Norbi beült egy netezőbe chat-ni az Ő szíve választottjával, Era haza lépett Én meg vissza mentem a többiekhez. Bandi és Viki elég jól el lehettek, mert nem sokat voltam a társaságukba. Lent az udvaron Dorinával, Annával, Ricsivel és Szisszel voltam. Annyira sokat én nem csatlakoztam bele a beszélgetésükbe, inkább csak úgy hallgattam. Igazság szerint nekem nem Ők az igazi barátaim így én csak úgy elvoltam köztük. Aztán kicsit később Antival dumálgattam egy keveset, majd Tari Feritől kértem egy - két tanácsot, hogy Ő mit tenne az én helyzetemben. Elmeséltem neki, hogy most mit érzek és tök aranyos volt, mert azt mondta, hogy sokat nem veszíthetek, szóval tegyek úgy ahogy a szívem diktálja. Na mindegy ezt most inkább hagyjuk.
Este fele Dorina, Ricsi és Bandi próbáltak és elénekelték a kedvenc zenémet amit ők kreáltak. :) Aztán Dorina is tök ari volt, mert Ő is öntött belém egy kis önbizalmat és ez tőle nagyon jól esett:)
Most azért nem kell megilyedni, mert nem olyan gáz a helyzet, csak volt már jobb is....Ennyi. De majd teszek róla (vagy legalábbis igyekszem), hogy sokkal de sokkal jobb legyen:):):):)
Dancsi, remélem majd valamikor jelentkezel, hogy mizu van veled mostanság, mert amióta haza jöttünk nem igazán tudok rólad semmit:(
Minden jót mindenkinek:):):):)

pusszantós