2009. 05. 22.

Szabina és Miksa Szülinapja:)

Mr. President bizony fontos ember:)

mááár Ő is belépett a 2. X-be:)

futurisztikus kép lett:)

na mit akarsz kis csávóóóó???:P:P:P:P

húúúú azok a "gyilkos" szemek

nem érteeeeed Balázs?:):):):)

"életem párjával" vagy valami ilyesmi

Tomi jókedvűen:)

happy faces:)

kis macho:P

Anti telózik

itt nem tom mi volt:)

Feri be flashelt:):P:P:P

add csak ide azt a napszemcsit apus:)

eszmecsere:)

Boldog szülinapot kívánok éppen:):):)

csak fenékig:P

Peace

Edit és Attila :) olyan aranyosak:)

Tomi és Bandi

kis csácsíííííí:P

Happy Birthday Miksu bébe

Szabinától ezt kaptuk....kösziiiiiii

Kopinak asszem nincs elég cigije:P:P:P hehehe

yeeeeeeeeeees.....

Niki kólázik:)

de poénos valami:D



Az elmúlt 1 - 2 napom elég gyorsan eltelt. Csütörtökön délelőtt beszélgettem MSN-en Picilánnyal, ami már nagyon hiányzott, mert sajna nagyon ritkán tudunk dumcsizni. Aztán bementem 11-re a Marczira, mert tesim volt, ami nagyon jól esett, csak nagyon meleg volt és elég rendesen meg is izzasztott a Barbi:)
Tesi után elbeszélgettem a többiekkel, majd elmentem kötözésre, mert a sebem nem mindig klappol. Lehet, hogy az időre érzékeny, nem tudom, de nem valami jó az biztos. Na mindegy.
Bandi meg Miksa aznap vizsgáztak rendszergazdából, úgy hogy értük is izgultam. :) Majd kb 15 óra körül, vagy egy kicsit korábban kimentem Szabina elé az Örsre, mert késő délután neki meg Miksunak ünnepeltük a szülinapjukat. :)
Kimentünk vettünk piákat, meg ilyenek, majd össznépiesen kivonultunk a Millenáris Parkba.
Elég sokan sikerült összegyűlni, és nagyon jól el is voltunk:) Mindenkinek nagyon jó volt a hangulata:)
Olyan 21 óra előtt valamivel még bevonultunk a Marczira, mert mindenkinek vizeleti problémái adódtak, aztán Niki, Gergő, Szabina meg Én eljöttünk. Nikiéktől a Mammut sarkánál elköszöntünk, mi meg Szabinával haza jöttünk a Blahára. Nagyon álmosnak éreztem magam szinte egész úton, de mire haza értünk valahogy elmúlt az álmosság. Itthon volt Arlett meg az egyik barátnője, hááát ők már elég jóóól voltak...:) elkezdtünk dumcsizni. Olyan hajnali 1 körül ők leléptek bulizni és mivel mi még mindig nem voltunk álmosak, így neki kezdtünk kaját csinálni. :) Nem vagyunk normálisak mi? :P Valami hajnali 2 körül főzni...hm...ez is csak nekünk juthat eszünkbe...hehehe. Még nagyban csináltuk a kaját, miközben megjött Arlett. Nagyot is néztünk, hogy aránylag tök hamar haza ért. Vele is váltottunk néhány szót, majd Ő elment aludni. Mi még Szabinával kimentünk egy cigire, aztán olyan 4 körül én is bedobtam a törülközőt és elmentem aludni. Azt nem tudom pontosan, hogy Szabina mikor feküdt le, de ma (péntek) reggel Ő már fent volt, mire én kijöttem a szobából.
Péntek....
Szóval ugyebár felkeltünk, én elmentem tusolni, addig Szabina főzött kávét. Aztán tettem be egy adag mosni valót, közben kimentünk egy cigire meg egy kávéra. Aztán elmentem hajat mostam, utána kiszedtem a ruhákat, kiteregettem. Olyan 10 körül kb vissza kísértem Szabinát az Örsre, én meg utána bementem a koliba. Nem voltam ott sokáig, mert a sebem miatt haza kellett jönnöm, hogy átkössem. 15 óra körül vissza mentem, aztán bent elvoltam a többiekkel. Mivel későn feküdtem le így egész nap hulla fáradt voltam, úgy hogy lassan megyek is csicsikálni.