2009. 07. 02.

már hivatalosan nyomom a melót

Hello Mindenki!

Az elmúlt jó néhány nap nagyon gyorsan telt el. Szinte hihetetlen, hogy már július van. Tegnap óta már hivatalosan is elkezdtem a melót, és eddig hála istennek nagyon tetszik. Viszont most azért már egyre komolyabbá válnak a dolgok, mert eddig úgy volt, hogy majd augusztusban kezdünk bele a kemény melóba, de a főnököm gondolt egyet, és úgy mond fel akarja gyorsítani az eseményeket, így már jövőhétre úgy kell intéznem a feladataimat, hogy szerdán már egy önálló saját műsort kell összehoznom.
Őszintén szólva rám tört egy kis kapuzárás előtti pánik, mert jóformán bele kell csapnom a lecsóba. Kicsit megilyedtem, hogy mennyire fogok tudni jól teljesíteni, de Gábor azt mondta, hogy ez tök természetes. Az lenne meglepő, ha egyáltalán nem lenne bennem para vagy ilyesmi.
De menni fog és ez a lényeg!!!

Ezen kívül nem nagyon történik semmi extra dolog. Azért nézegetek másodállást, mert beleférne a rádiózás mellett.
Erával töltöm szinte napjaim nagy részét. Ő most épp állásinterjún van ha minden igaz, és szurkolok is neki, hogy legalább ez összejöjjön. :)

A hétvégém úgy fest, hogy jónak ígérkezik, mert ma eljön hozzám Dancsi is és itt lesz vasárnapig:):):):) Már nagyon várom ám!!! Gondolom Era is itt lesz egyszer - egyszer. Meg ha minden igaz pénteken Szabina is átjön egy kicsit, de ezt még nem mondta biztosra.
Na majd kiderül mi lesz...

Öcsém miatt is aggódom ám rendesen, mert tegnap (júli 1) műtötték meg a szemét és szegénykém nagyon megszenved vele. Egész este alig aludt szegénykém. :( De ha minden rendben lesz, akkor csak pár hét és már jobb lesz neki. :) Végre megszabadulhat a szemüvegtől!

Hát most asszem nem tudok többet írni. Majd írok ha lesz valami.

pusszantás mindenkinek