2009. 06. 01.

Június elseje...elkezdődött a nyár:) /legalábbis remélem/

Sziasztok!!

Ma sincs jobb idő, mint tegnap, legalábbis eddig, de legalább a hangulatom egy fokkal jobb talán. Olyan 9 körül keltünk föl. Bandi neki esett az Msn-nek, mert fent volt Viki is. Era is össze szedte magát, addig én főztem kávét. Majd Erika reggelizett, utána kimentünk egy cigire meg egy kávéra. Aztán Erának mennie kellett haza, mert megígérte anyukájának, hogy 11-re haza fog érni.
Bandi kb egész délelőtt Msn-zett, én meg tv-t néztem, felmostam a konyhában, meg a szobámban, letörölgettem a konyha pultot, meg a szekrényeket, mert kicsit poros volt. Majd elmentem hajat mosni.
Most Bandi ment el fürcsizni, úgy hogy addig is kihasználom a lehetőséget, hogy ide tudtam ülni a géphez. :)
Majd kicsit később megyünk be a Marczira, mert jön majd vissza Viki.
később folytatom...
Beértünk a koliba, Bandival megittunk egy kávét, majd kijöttek a többiek és elvoltunk.
Kicsivel később bejött Szabina is és hát eléggé ki volt bukva, úgy hogy javarészt vele foglalkoztam a nap nagy részében. Aránylag hamar haza is léptünk mi ketten, és itthon iszogattunk boros - colát és közben lelkiztünk elég sokat.
Arlett is csatlakozott hozzánk egy ideig, meg később a Bandi is amikor haza ért, de végül én maradtam a legtovább, mivel Szabina valami hajnali 00:45 - kor ment haza.

utolsó májusi nap

Hy!

Május utolsó napja nem a legkellemesebben telt számomra. Itthon voltam egész nap, és nagyon semmit nem csináltam.
Mivel nagyon ratyi volt az idő nem volt kedvem semmihez. Bandi olyan 10 - 11 óra körül bement a koliba és onnantól kezdve egyedül töltöttem a napom nagy részét.
Mivel éjszaka megint nem tudtam rendesen aludni, így délután aludtam kb 1 órát, ami nagyon jól esett. Aztán felhívott Erika, hogy eljöhet-e hozzám, mert nem volt kedve otthon lenni.
Mondtam neki, hogy nyugodtan jöjjön el, mert akkor már nem volt olyan jó egyedül lenni.
Addig is amíg vártam rá gépeztem, ettem, kicsit rendet raktam meg ilyenek.

Olyan 17 óra után valamikor be is toppant csajszikám. Kimentünk cigizni, beszélgettünk, meg úgy elvoltunk. Aztán kitalálta, hogy csináljunk pudingot, mert édesség hiánya van. Lementünk a boltba és vettünk tejet. Aztán megcsináltuk a finomságot. Közben csináltam rendes kaját is, hogy együnk valami főtt kaját is. Tejfölös húst csináltam, ami nekem nagyon sós volt, viszont Era és Bandi nagyon el voltak ájulva tőle, aminek persze nagyon örültem:) Kajálás után kimentünk cigizni, utána meg Tv-tünk, Era közben tanult.
Mivel ugye korán ébredtem fel, estére én már rohadt álmos voltam, és el is aludtam a nappaliban. Bandi meg Era közben kimentek még cigizni, és kicsivel később én is csatlakoztam hozzájuk. Aztán mivel tényleg majd leragadt a szemem, elköszöntem tőlük, és elmentem aludni.
Hála istennek most kivételesen egész jól tudtam aludni. :)

Hát röviden és tömören ennyi...