2009. 03. 12.

Napsütéses, szeles Csütörtök:):):)

Ciao Tutti (Hello Mindenki)

Végre szép idő van ismét, és ennek borzasztóan tudok ám örülni, mert így a hangulatom is egyből jobb. :):):) Nincs olyan depis hangulatom, mint pl tegnap, amikor majd szét fagytam.
Reggel végre nem keltem 6-kor, mert úgy voltam vele, hogy még csicsikálhatok, mivel ma csak az utazási irodába kell majd csak mennem 12 órára. Ugyebár tegnap nem voltam az interjú miatt, így ma meg holnap tuti biztos, hogy ott kell dekkolnom 17 óráig. Mondjuk most jelen pillanatban úgy érzem, hogy még kedvem is van menni, de amikor már ott vagyok olyan 2 - 3 órája akkor már kicsit lankad a lelkesedésem, mert elkezdek fáradni. Túl sok minden van, amire ha nem figyelek oda, akkor hibázhatok és azt nem kellene, mivel erre a gyakorlatra is kapok érdemjegyet, szóval nagyon oda kell ám tennem magam, hogy a Rita csak jó dolgokat írjon majd az ott töltött időszakomról:):):)
Hm.. tök furcsa, hogy Szabinával most jó pár napig nem fogok majd talizni, mert a mai és a holnapi nap kimarad, utána a hétvége meg azért, mert Ő lemegy a szüleihez. Végül is annyira nem para, mert így legalább pihizhetek, :):):) vagy legalábbis igyekszem majd, amennyire lehet. Bár most én következem a takarításban...pff, de jóóó:( Mondjuk én álltalában úgy szoktam ezt megoldani, hogy mindennap takarítok egy keveset, hogy ne egyszerre kelljen mindent. Jó stratégia nem??? :)
12:18--> Itt vagyok az irodában, és már túl is vagyok az első mai feladatomon. Meg kellett címezni néhány borítékot, azoknak a személyeknek, akiknek kiküldjük a katalógusokat és az idei árlistákat, amik az utakra vonatkoznak. Egész gyorsan végeztem ezekkel. :) Állítólag ma még weblapot is kell majd szerkesztenem, ami úgyszintén nem nagy ördöngősség, ha megmutatja Rita, hogy mit hogy kell csinálni. :)
13:34--> Az előbb beszéltem Szabinával Msn-en és sikeresen felhúzott agyilag. Nos erre csak annyit tudok mondani ha nincs meg egy bizonyos fokú bizalom, akkor az a barátság sem igazi. :S Így fogtam magamat és ki is léptem Msn-ről. Sajnálom, hogy ennyire nem tart megbízható barátnőnek. :(:(:( Na mindegy, ettől még nem dől össze a világ. Jaaaj már úgy mennék Dániába, jó lesz végre kikapcsolódni, és kiszakadni ebből a környezetből. Persze attól még a barátaim nagyon fognak hiányozni, de eddig mindig az volt, hogy inkább kimaradtam mindenből, de rájöttem idővel, hogy "csak" mert néhány barátomat itt kell hagynom egy kis időre az még nem azt jelenti, hogy meg is szakad a kapcsolat, mert aki igazán kedvel és igaz barát, az úgyis megmarad bármi is történjen!!!
16:07--> Hamarosan végzek itt. Még kb 1 óra van hátra. Ma tök király volt, mert sok mindent bízott rám a Rita. Árlistákat, és az idei utakkal kapcsolatos papírokat tűzgéltem össze, volt vagy 60 - 70 db. Aztán ezeket kellett beletenni az iroda prospektusába. Majd telefonált egy nő, és először nem is tűnk fel, hogy nem magyarul beszélt:P:P:P Aztán csak hallgattam mire kapcsoltam, hogy angolul kellene csicsergnem vele. Kicsit zavarban voltam, de végül tudtam kezelni a helyzetet. Mondtam neki, hogy kicsit később hívjon vissza, mert Rita épp nem ért rá. Azóta sem telefonált:) Majd kicsit később két kliens kellett volna elérnem 1-2, de egyik sem vette fel a telót. Az előbb volt itt egy hapika hajóbérlés miatt, így most már ezt is láttam, hogy hogyan működik. :) Napról - napra többet tanulok tiszta jóóóó :):):):)
18:46--> Itthon vagyok 17 óra óta, mert Bán szólt, hogy mindenki legyen itthon. Szokásos beszélgetés, hogy ki hogy van meg ilyenek. Volt itt a rovarirtó, és olyan egy tajparaszt volt, mint az állat. Úgyhogy az tuti, hogy jövőhéten csütörtökön nem leszek itthon, mert akkor jön, és nem vagyok hajlandó még egyszer elviselni a jelenlétét. Most közben mosok is mert már összegyűlt néhány mosni valóm. Ma már nem megyek be a koleszban, mert holnap úgyis jön ki a Viki, úgyhogy talizok vele majd. Na mára ennyi, szerintem tök sok mindent leírtam, úgyhogy lesz mit olvasnotok.
Puszi és jóéjt:)
*
*
*
Dániai út

Nos, tegnap megvolt ugyebár az interjú. Kicsit csalódott voltam, mert sok olyan ember nem jön, akikről úgy tudtam, hogy jelentkeznek. Így sajna sem a Miksu, sem a Kopasz, sem pedig az Anti nem jönnek. Viszont ha minden igaz jön majd Arlett, Nagy Balázs, Dienes Tomi, Tari Feri, és még 1 - 2 emberke. Remélem egyikőjük sem mondja vissza az utat, mert Ők azok az emberek, akik nagyon jó fejek. :) Ja igen a Csabi, akinél ugye volt az interjú mondta, hogy lehet, hogy a 14 nap helyett csak 10 napot leszünk, indokot nem mondott, de gondolom ez is idővel ki fog derülni, hogy miért van így. Ha minden igaz hétfőn tudja meg mindenki, hogy ki mehet. Bár véleményem szerint akik tegnap ott voltak, azok közül mindenki jönni fog. Így elég sokan leszünk, ahhoz képest, amire pár nappal ezelőtt számítani lehett. Na, majd kiderül. Egyenlőre ennyi az új infó, amit tudok, de ha lesz valami ígérem le fogom írni, "addig is nyugalom, a hosszú élet ritka:P:P:P" hehehe