2009. 02. 23.

egy ideig nem lesz netem :( sorryyyy

halihó

Tegnap este értem vissza Pestre, és mint általában mindig, most is Szabina jött ki elém az állomásra. Aztán haza értünk, gyorsan lepakoltuk a cuccaimat és bementünk a Marczira. Ott taliztunk Bandival és Vikivel és velük dumálgattunk, hogy kinek hogy telt a hétvégéje.
Az estém nagyon szarul telt, mert szinte semmit nem aludtam. Olyan hajnali 2-kor felébredtem arra, hogy szomjas vagyok. Kimentem vízért a konyhába és jóóóó sok vizet megittam. Aztán még jó ideig ott dekkoltam az ágyamban, de persze aludni még mindig nem tudtam. Elmélkedtem, elgondolkodtam a múlton meg ilyenek. Ma elmentem suliba, nagyon izgi volt ilyen szar időben elcsámpázni odáig. Mikor haza értem még otthon voltam egy ideig, ja és leszedtem a falamról a két kiszárított rózsámat, amiket még Zolitól kaptam anno. (kicsit nehéz volt megválni tőlük, de muszáj volt). Aztán most nem olyan rég bejöttem a koliba ismét, mert csak Niki, meg a Lóri anyukája van/volt otthon ami nem túl izgi. Ja Bandinak meg a Vikinek is fáj a háta, voltak dokinál is, úgyhogy majd lesz egy utunk a gyógyászatisegédeszkö boltba, mert nem tudom mit írt fel nekik a doki, de csak ott lehet kiváltani. Remélem addigra már nem fog ennyire szakadni a hó.
UI.: Sorry mindenkitől, ha nem tudok egyből válaszolni az üzikre, de amíg nincs net, addig nem lesz egyszerű megoldani. De majd igyekszem azért. Ja és köszönöm a kommenteket:):):):):)
pusz, aztán majd valamikor jelentkezem.