2009. 10. 27.

Hétfő...meló... - kedd...Szabina névnapja

Hali

Nos, eltelt a hétfő is. Délelőtt melóztam a rádióban. A héten Piroskával leszek, mert Gábor valami képzésen vagy hol van. Egész jól telt a munkaidő. Szerintem egész jó műsort csináltunk a Piroskával.
13 óráig voltunk, mert Zolinak (főnököm)kellett a stúdióban lévő gép.
Őszintén szólva nem is bántam annyira, mert így hamarabb értem haza és meg tudtam nézni az Esmeraldát. :) Ne nevessetek ki, igenis nézem még mindig azt a sorozatot.
Nagy meglepetésemre Rudi fölhívott, hogy jön haza. Végülis örültem neki, mert így legalább nem kellett egyedül töltenem a napot. Olyan 18 óra körül itthon is volt.
Anyukámmal is beszéltem telón. Aztán gépeztem kicsit. Msn-en beszéltem Vikivel néhány szót, majd bejelntkezett a Hihi is. Vele is eldumálgattunk. A kis piszok kint volt Olaszországban. hihiiii....Mivel lefagyott a rendszer, így utána már nem léptem vissza.
Ha minden igaz ma (kedd) eljön majd délután az Adri. Már várom, mert legalább le leszek kötve néhány órára...:):):):)
Ja, még el nem felejtem....ma van Szabina névnapja, úgy hogy nagyon sok boldog névnapot kívánok neki!!!
folyt...köv...
Olyan 16 óra körül Ardi betoppant hozzánk. Nagyon megörültem neki, mert szinte mindig olyan jó kedvvel jön, hogy az tuti, hogy ha addig rossz is volt az ember hangulata, adri tesz róla, hogy jobb legyen. :) Ez most is így volt kb, bár rossz kedvem ugyan nem volt, de már majd szétuntam magam, úgy hogy épp jókor érkezett. Nagyon jókat beszélgettünk, nevetgéltünk...
Késő délután, vagyis mondjuk inkább este fele Bán is eljött. Azon kicsit meg is lepődtem, mert nem számítottam rá. Jött vele egy srác is, hogy megnézze a lakóotthont, mert lehet, hogy Ő is itt fog lakni valamikor.
Mondjuk ők nem is töltöttek itt sok időt, szóval aránylag hamar el is léptek.
Adri olyan 20 - 20:30 körül ment el.
Miután elköszöntünk egymástól, én még msn-tem egy kicsit. Beszéltem Öcsémmel, aki úgy fest jön Pestre pénteken. Juhéééééé:):):):) Közben dumcsiztam egy másik ismerősömmel is, akivel már hetek óta nem beszéltem, úgy hogy egész kellemesen telt az este. :)
Nagyjából olyan 22 óra után valamivel mentem lefeküdni!