2009. 02. 13.

Boldog Névnapot Linda :):):)

Era, Én, Szabina, Zita (alig látszik)

Bandi --> látjátok azt a sunyi nézést?
Erika és a kis Tüncikém
Én és a kis Csöppségem:)
1 hatalmas cuppanós mindenkinek:)
Ez nagyon jó kép lett:)
Sminkelés...Kriszti módra:)
hammaaaa..
Szííííp leányok
Itt még szebbek vagyunk:):):):
húúúúúúúúúú...
oda nézz

Szép jó reggelt everybody!

Azért írok most, mert csak délutánra kell suliba menni, így van időm még bőven.(adminisztráció órám lesz). Tök szar, mert simán aludhattam volna még de annyira hozzászoktam a korai keléshez, hogy még ilyenkor sem nagyon tudok aludni 7, 7:30-nál tovább:( A reggeli rutin megvolt. :) A tegnapi napom elég jó volt, és az este is. Szabináék is elég sokáig itt voltak, meg az Erika is:):):):) Erának is csináltunk blogot:):):) Nagyon jól elvoltunk, Tüncikém egyszerűen imádni való volt:) Ma délután, suli után megyek Szabináékhoz és ott töltöm a hétvégét. Remélem nem fog lefárasztani "Életem Párja" a hülyeségeivel. Szegény Adri (volt lakótársam) írt, hogy holnap eljönne hozzánk, de visszaírtam neki, hogy csak Bandi és Viki lesz itthon. :( Sorry Picinyem. :( Jaaaaj ma péntek 13-a van:) Mindenki vigyázzon magára aki babonás erre a napra. Nekem szerncsém van, mert a 13-as a szerencseszámom:P:P:P:P hihihihi...
később folyt köv...
11:29--->Jelenleg itt vagyok suliban:) Majd csak 14:00 körül végzek....aztán happy holiday:):):)HÉTVÉGE:):):):):)
14:41--> Itthon vagyok. Nemrég értem haza. Gyorsan kiszedtem a ruháimat a gépből, mert drága barátom, Bandi szépen elfelejtette:( Kiteregettem. Aztán összerámoltam néhány cuccot, amit viszek Szabináékhoz. Még a suliban beszéltem Életem Párjával és mondta, hogy már úton van. Haza fele jövet láttam egy kis buszt és az volt ráírva hogy "Daniella" :P poén:):):):)
Még itthon van Bandi, de mindjárt megy el, mert jön nyuszó - muszó:( :) Era is lép, mert haza kell mennie. Basszus olyan feszült vagyok. Pedig nincs rá okom, csak azokon a bizonyos napokon már csak így szokott lenni. Mi lányok már csak tudjuk...Igazság szerint semmihez nincs kedvem. Remélhetőleg a hétvége folyamán azért változni fog a hangulatom, mert ilyenkor nagyon nyűgős és kibírhatatlan tudok ám lenni. Szóval előre is bocsi mindenkitől, akit megbántok, de nem direkt van/lesz. Ja igen, és nagyon sok boldog NÉVNAPOT kívánok Gérusz Lindának:):):):) cupp - cupp!!!! bye :):):):)
16:21--> Még itthon vagyok/vagyunk. Itt van Szabina /életem párja/ és a picilánya, Zita. Épp kajáltunk, Szabina és én csípős levest ettünk, Zita meg pudingot, amit tegnap csináltunk. Kb 1 órával ezelőtt beszéltem apummal meg anyummal, mert kíváncsi voltam 1-2 dologra, de nem kaptam konkrét választ, na mindegy majd lesz valahogy. Ha minden 2 hét múlva 7-végén megyek haza. :):):)
18:28--> halihóóóóó.....most már nemsoká lépünk Szabináékhoz, csak Viki meg Bandi most értek ide és még dumcsizunk egy kicsit:) Viki meg van fázva vagy valami ilyesmi mert elég mély a hangja:P:P:P Msn-tem öcsémmel, Szabó Csabival és Lindával:) Öcsém holnap jön Pestre és megint nem talizunk sajna:(:(:(:( na majd legközelebb.
puszaaaaa

22:22--> Már egy ideje itt vagyok Szabináéknál. Nagyon hideg volt a buszon ahogy utaztunk,majd szét fagytam. De sikeresen ide értünk. Szabina gyorsan összerámolt a babuci szobájában. Aztán dumálgattunk, Zita szórakoztatott minket. Már azt is eltanulta tőlem, hogy aúúúúú:):):):) Hááát nem édes?! Punky is nem rég ért haza, elmeséltem neki 1 - 2 dolgot azt ennyi nagyjából. Nos mára ennyi lenne. Sok puszi mindenkinek. Bye-bye jóóóóóóóó éjt:):):):)
Néhány kép a tegnapi napról:)