2009. 02. 06.


Anyukám és Apukám még karácsonykor :)
Buona sera amici!

Na végre itthon vagyok, mármint teljesen itthon, Gyomaendrődön a kis családommal. :) Szabina volt olyan kedves és aranyos kikísért a Keletibe, most mondjátok meg hát nem egy imádnivaló lány....:):):) Nem hiába az életem párja:P:P:P:P Elég korán kiértünk az állomásra így még volt időnk egy cigire, meg beszélgettünk is. :):):):):) A haza felé utam elég fárasztó volt, mert kifogtam egy olyan hapikát aki egész úton mondta és mondta. Azta, hááát gondoltam magamban ez soha nem hagyja abba. Hapikám szövegelt megállás nélkül én meg már kínomban írtam sms-t Szabinának meg apukámnak is, gondoltam majdcsak észre veszi magát. Hááát nem volt szerencsém. Mondta tovább. Erre megszólal, miközben apumnak írtam, hogy a pároddal sms-getsz?! Mondom neki, nem mert nincs párom, mondtam neki, hogy nemrég lett vége a kapcsolatnak. Meséltem neki nagy vonalakban a Dániai útról és kérdezte, hogy attól még hogy Zoli kint van miért kellett megszakítani a viszonyt?! Erra csak annyit válaszoltam neki, hogy már jóval az út előtt vége lett. Húúú azért elég szar volt ezekről a dolgokról beszélgetni. Aztán elkezdett politizálni...gondoltam magamban de jóóóó :S utálom a politikát. Aztán meg a kis életével jött elő. Mikor már tényleg meguntam elég bunkó voltam de szépen bekapcsoltam a zenét a telómon és elkezdtem hallgatni. Velem szemben egy kínai, vagy japán srác ült és amikor hapikám látta, hogy velem már hiába próbálkozik a sráccal kezdett diskurálni aki persze nem nagyon beszélt magyarul. Vicces szitu volt mit ne mondjak.:P:P:P:P Velem szemben még ült egy fiatal párocska, a csaj tipikus plázacica jellegű, csak nem vékony testalkat kivitelben. A barátja viszont nem volt rossz....hehehe. Ja és mikor csajszikám nem figyelt velem szemezett a srác...mi tagadás élveztem a helyzetet....hihihihi:P Itthon apukám meg unokaöcsém, Dávid várt. Aztán hazaértünk, Dávid is lelépett. Ettem finom itthoni kaját, amit az én drága édesanyám csinált. Jaaaaj és kaptam tőle meg persze apumtól egy rohadt jó felsőt....húúúú nagyon tetszik és tök jól nézek ki benne:):):) Most épp életem párjával msn-zek, miközben írom nektek az eseményeket, mert úgy volt, hogy mecsörizem ha haza érek, de az elmaradt, így most próbálom kiengesztelni. :):):):)

Sok sok puszi mindenkinek és egyben jóéjt is kívánok.

régebbi verseim egyike


Kételyek


Mikor úgy érzed, boldog vagy,
Félelem lesz úrrá rajtad.
Félsz, mert nem tudod meddig tart,
Félsz, mert sejted, szenvedés is várhat rád!
Próbálsz nem gondolni Rá, de szíved
Már nem tud ellent mondani neki.
Úgy érzed, szereted Őt, de legbelül tudod,
Ezt nem szabad, hisz Ő nem szeret.
Ezért fáj a lelked egy kicsit, de
Még nem szenvedsz, mert nem a Tied.
De jobb így, mert amíg nincs boldogság,
Addig szenvedés sincs.


(2007. 01. 09. saját)

jelentés a suliból :)

Hali!

Itt vagyok a suliban, de még nem kezdődött el az óra, mert volt egy kis kavarodás az "A" és a "B" csoport között. Jóóó mi...?! Jó kis iskolám van mi tagadás. Soha nem lehet tudni előre, hogy mire számíthat az ember. Jelenleg 3-an vagyunk kő keményen a csoportban. Szegény tanárnő, tökre sajnálom, mert azért nagyon szar lehet neki, hogy ez a helyzet áll fenn.
Na mindegy, majdcsak változik ez a hadi állapot. :P Ja hétfőre le kell adnom a jelentkezésemet, hogy júniusban vizsgázni megyek. Ez is poén, hogy ilyenre jelentkezni kell, hisz ez annyira egyértelmű, hogy idén vizsgázok. Ti mit gondoltok erről? Őszintén nincs igazam? Furcsa egy rendszer folyik itt. A tesi tanárnőm is szeretne végre egy stabil időpontot arra, hogy mikor járjak tornázni, de mondtam neki, hogy nagyon sajnálom de ez nem megoldható, mivel minden este meg kell néznem a másnapi órarendemet, hogy tudjam mi lesz. Ezáltal semmi nem biztos.
Na mindegy, ez van ezt kell szeretni. de azért poén. Jaa, igen...remélem tetszenek a verseim, majd még fogok feltenni egy párat, de azok már régebbiek, viszont azok közt is van 1 - 2 ami még a jelen helyzetemben is aktuális.
puszika nektek :):):):) LOVE IS IN THE AIR:):):):):)

folyt...köv...
Nem rég értem haza, és gondoltam azt még leírom nektek, hogy a 3 emberből óra végére csak ketten voltunk olyan kiartóak, hogy ott maradtunk. A tanárnő nagyon kedves is volt mert megköszönte nekünk, hogy kitartottunk és nem hagytuk Őt cserben. Jaaaj, annyit gépeltem már ma, hogy az hihetetlen. Egész órán csak a billentyűzetet nyomtuk ezerrel. A végén már nagyon untam, de megcsináltam. Ennyi.

Legfrissebb verseim....hm

Kincsemnek

Hiányzik az érintésed,
Hiányzik a csókod,
Hiányzik a szó...Szeretlek,
Hiányzik minden, mit egykor adtál.
Szeretnélek újra ölelni,
Szeretnélek újra csókolni,
Szeretném újra hallani...Szeretlek,
Szeretném, ha vissza jönnél Kincsem!!
Kár, hogy elmúlt minden, mi szép volt,
Kár, hogy nem vagy már enyém,
De remélem boldog leszel,
S emlékszel majd rám egy szép napon!!!
(2009.02.02. 09:15)




Elmúlt...

Hát elmúlt...nincs tovább...
Mi egyszer szép volt, vége már.
A tegnap már csak emlék,
A holnap még rejtély...
Pici szívem érted fáj még.
Nem tudlak feledni, hisz szeretlek még,
Szívem, lelkem téged kérlel, de hiába.
Te már rég messze jársz,
S lehet nem is emlékszel már,
Mikor egy szép őszi este csókot loptál.
Szívem akkor megtelt szerelemmel,
Amit most már akárhogy is fáj,
De felednem kell...!!!
(2009.02.02.)

Képek

Öcsémmel (Ádám) Szüleim
Apucikám & Anyucikám







"Jó reggelt"!

Igaz már nincs annyira reggel, de nekem még igen:P Ma végre kicsit tovább aludhattam, mint 6 óra, mert csak 11:20-ra kell bemennem a suliba. Ilyenkor legalább kényelmesen el tudok készülődni, és nem kell össze-vissza kapkodnom. Első dolgom volt, hogy ittam egy kávét, elszívtam egy cigit. Közben beszélgettem Krisztiánnal is egy kicsit. Utána elmentem zuhanyozni, hajat mosni. Aztán kiválasztottam, hogy mit veszek ma fel. Ma zöldes színeket választottam. Tök jó csaj is lettem néhány perc leforgása alatt...hihihihi:P De még így is tök gyors voltam, mert még van 1 órám, hogy elinduljak...hm..tudok ám valamit:P Suli után jön "életem párja" és kikísér a Keletibe. Látjátok még az utolsó pillanatot sem szalasztja el, hogy velem legyen...:P Hááát nem aranyos. (ebből még a végén házasság lesz...:P)--->na jó ez csak poén volt.
Tegnap esti események röviden: Haza értem, ettem, gépeztem. Msn-en beszélgettem Szabinával, meg Faluhelyi Balázzsal (Bandi békéscsabai haverja). Szegény Szabinával szórakoztunk össze - vissza, mert Bandi folyamatosan küldözgetett neki kis idétlen hangulatjeleket...hehe. Közben visszaírtam annak a bizonyos személyenek iwiw-en, remélhetőleg elolvassa és egy kicsit magába is néz, hogy mi a helyzet. (elég egoista emberkéről van szó, és leoltottam kicsit, hogy vegye észre magát.) Aztán elköszöntem mind a két emberkétől, Bandival kimentünk még 1 cigire és én mentem csicsikálni.
Nos ennyi. Majd ha otthon leszek leírom a napom további részét.
Addig is sok cupp