2009. 06. 26.

uncsi egy nap de nagyon

Mostanság nem túl sok jó dolog történik az életemben, ezért nem írkálgatok nap, mint nap blogot.
Csütörtökön Bandi sajnálatos módon haza ment, aminek őszintén szólva nagyon nem örültem, dehát azt kell nézni, ami neki jó, és tudom, hogy már nagyon nagy szüksége volt arra, hogy otthon legyen és feltöltődjön egy kicsit. De ettől függetlenül azért elég rossz volt látni, amikor elment a vonata. Era meg én el is érzékenyültünk egy csöppet, ami szerintem várható volt tőlünk. Miksa viszont teljes mértékig magát adta, mert ott poénkodott össze - vissza:):):)
A délután nagy részét a Marczin töltöttem, mert nem volt hangulatom itthon dekkolni. Így legalább társaságban voltam és nem depiztem be itthon.

A mai napom /péntek/ sem volt az igazi. Bár annak rettentő módon örültem, hogy Era velem volt, de az viszont nagyon lehangoló volt, hogy esett az eső egész nap szinte.
Amúgy ilyen is tök régen fordult elő, de ma kivételesen 11:30 körül keltem fel. Még én is meglepődtem magamon, mert alapjáraton nagyon rossz alvó vagyok. Na mindegy, azért nagyon jól esett, hogy ennyit tudtam pihenni.
Era még előttem fent volt és már nagyban sügött - forgott a konyhában. Pudingot csinált a drága lelkem.
Aztán az egész napot végig punnyadtuk kb. A tv-ben nem volt semmi jó, így inkább beszélgettünk meg ilyenek. Pedig ma azért lett volna dolga mind a kettőnknek, de mivel csak olyan 17 óra után tudtunk kimozdulni itthonról, így nem jutottunk 1-ről a 2-re. :( Na majd hétfőn pótoljuk ami elmaradt.
Egy kicsit benéztünk a koliba is, de kb 1 órát voltunk bent. Annával beszélgettünk egy keveset, taliztunk Szabinával meg Tomival, de ők el is tüntek hirtelen. Bánnal váltottam néhány szót, mert volt 1 - 2 hivatalos dolog amikre kíváncsi voltam, és megkaptam tőle a válaszokat.
Nem sokkal ezek után el is jöttünk onnan és haza jöttünk.
Era melókat nézett, én meg kajoltam.
Aztán elszívtunk 1 - 1 szál cigit, majd Era haza ment.
Most furi egy kicsit így "egyedül", mert se Bandi, se Era, se más. Rudival vagyok itthon, de vele meg annyira nem tudok miről beszélgetni. Hm.. hát ez van.