2009. 03. 14.

idézetek ----- csalódás

Egy rossz kapcsolatból kimenekült ember ritkán talál magának másik társat. Nemcsak azért, mert sérült, hanem azért is, mert torz még a lelke. Hordozza még a ki nem hevert méltatlanságok nyomait. Hosszú ideig még "nem ő". Meg van nyomorítva. Rajta vannak egy rossz tekintet torzító bélyegei. Gyanakvó. Férfi- vagy nőgyűlölő. (...) Először is, föl kell dolgoznod a múltat. Ez nem csak azt jelenti, hogy a sebeknek be kell gyógyulniuk, s a léleknek ki kell hevernie a bántások fájdalmas emlékeit, de főleg meg kell vizsgálnod mennyit rontott benned az elmúlt kapcsolat. Meg kell szabadulnod egy rossz igézet hatásától. Le kell tépni azt a torz maszkot, amit egy rossz viszony rád sütött. Meg kell találnod igazi arcodat. És, főleg, vissza kell nyerned az erődet! Ez a másik fontos tapasztalat: egy lélekrontó kapcsolatban mérhetetlen sok energiát veszíthetsz. Olyan világból, ahol nem szerettek vagy rosszul, önzőn "szerettek", fáradtan kerülsz ki. Kimerülten.
*
Eltelik néhány hét, és egyszer csak azt érzed, hogy jobban vagy. Aztán pár óra alatt minden újra összeomlik.
*
A szíved nem egy seb, amit piszkálgatni kell, vajon leválik-e már róla a var. Hagyd, hadd gyógyuljon be. Ha nem birizgálod megállás nélkül, ha adsz rá esélyt, akkor újra ép lesz, hidd el.
*
Szerelem ég,
Lángol még.
Majd egyszer,
Elcsendesedik,
Édes szót,
Mámorítót,
Elsöpri a kígyó,
Mérgű váló szó,
Utállak,
Könnyed árad,
Szíved hasad,
Nem tudod, miért kaptad,
Hisz nem érdemelted,
Ezt a véget,
Könyörögsz,
Megrökönyödsz,
Sír a szíved,
Mikor látni véled,
Életed értelme,
Mással tud létezni,
Csak eszköz voltál,
Ellepi elméd a homály,
Éget a könny,
Mely értékes gyöngy,
Eldöntöd:
Vége mindennek,
Szíved kitéped,
Koporsódra e szavakat vésed:
"Szerettelek
Te nem
Légy boldog, hogy ezt tetted velem,,
*



Elbaszott egy nap.........de legalább az Arénában jó volt Vikivel és Bandival

Buon pomeriggio!

Hétvégeeee..... és végre aludhattam volna jó sokáig, de persze, hogy amikor lehetne akkor bezzeg nem tudok. Na mindegy. Olyan 7:15 körül már fenn voltam, de igyekeztem a szobámban maradni egy ideig, hogy ne keltsem fel a többieket. Majd olyan fél 8 körül kimentem a mosdóba, összeszedtem magamat, főztem kávét. Közben a többiek is kezdtek kitántorogni a szobájukból és megkezdődött az élet a lakóotthonban. Arlettal kimentünk cigizni, majd elkezdődött a Dallas és Arlett jelenleg is azt nézi. Én közben gépezgettem, majd megjelent a Bandi és vele is kimentem egy cigire meg egy kávéra. Jah, ugye a kávémat oda tettem a párkányra, és rágyújtottam...és nagy eszmecserébe keztünk a Bandival és a kávét meg úgy elfelejtettem, mint a szar. Persze, hogy kihűlt, és én már úgy nem szívesen iszom meg, így oda adtam Bandinak. :) Nagyon - nagyon jót beszélgettünk, imádok Bandival beszélgetni, mert mindig nagyon reális dolgokat mond, amivel önbizalmat önt belém. Nem is tudom mi lenne velem, ha Ő nem lenne az életem része(???). Kicsit elcsesződött a délelőttöm, mert olyan valami történt, ami alapjába véve nem nagy cucc, meg szarnom is kellene bele, csak mikor váratlanul ér, akkor nem tudok mihez kezdeni a helyzettel. Ilyenkor úgy érzem, hogy ennyire nem érek szart sem, és ez nagyon de nagyon kellemetlen érzés. Pedig tudom, hogy ennél sokkal többet érek, mint ahogy ez az adott valaki bánik velem!!! Na mindegy ennyit ér Ő!!! Én azért sem leszek vele bunkó!!! Na de hagyjuk! Az élet sokszor kifűrkészhetetlen. Amúgy ha minden igaz majd megyünk az Aréna Plázába, Viki, Bandi és Én. De most még Viki tanul, meg a laptopját bűvöli, mert valami nem stimmel vele. Én most ettem szenyát az előbb és kb eddig ennyi...
16:49--> Na hy! Haza értünk a plázából. Jó nagyot sétáltunk, és közben tök sokat nevetgéltünk:):):) Nagyon jó volt ez a délután. :) Igaz nekem majd szét szakadt a derekam, mert "pirosbetűs" napokat élek a mai naptól kezdve...:S szupeeer:S:S:S Viszont egy - két dolog nem hiányzott a mai napból, az egyik az ugye a délelőtti, amit nem írok le, mert nem publikus. A másik meg az, hogy az Aréna Plázánál úgy vannak elnevezve a bejáratok, hogy pl.: Nyugati Kapu .. stb... Azt hittem, hogy ugyanott fogunk kijönni majd, de nem így volt. Annak a bejáratnak az volt a neve, hogy Kincsem Kapu:( na gondoltam magamban már csak ez hiányzott nekem. Pedig már tök jól haladok abban, hogy ne gondoljak rá olyan sokat (Z.) erre rittig ilyenekbe kell belefutnom, ami persze, hogy rá emlékeztet, ugyanis Kincsemnek hívtam régen Őt. Na mindegy, le van sz**va. Egy ........ a Z. Szóra sem érdemes! A lényeg akkor is az, hogy a mai nap ettől függetlenül nagyon zsííír volt:):):):)
20:25---> Most épp filmet nézek, -Britney Spears Az Álmok útján- a címe. Nekem bejön szerintem jó kis film. És tőlem azért nagy szó, hogy filmet nézek, mert mint tudjátok nem vagyok egy nagy filmnézős alkat, de ami bejön azt azért szívesen megnézem:) Még a film előtt most tam egy adag ruhát, és amíg mosott a gép bevonultam egy kicsit a szobámba és kisírdogáltam magamat:'( Aztán kiszedtem a ruhákat, kiteregettem, majd Arlett, Bandi és én kimentünk cigizni, és próbáltak sok bölcsességgel ellátni, hogy legyek erős, kitartó, meg ilyenek. Ez azt hiszem teljesíthető, főleg azok után amiket Z csinált az utóbbi időkben. Cigi után kajoltam, közben híradót néztünk Arlettal, majd kezdetét vette a Britney film.
Nem rég eljött Arlett egyik barátnője és ő is figyelemmel követi a film eseményét velünk. :) Bandi és Viki szerintem kajolnak épp, mert a konyhában vannak.
A film után még fenn leszek szerintem jó ideig, de nem lesz semmi extra...punnyadás...:S:S:S:S
Hát ennyit a mai napról!
Csőőőőő mindenkinek! GOOD NIGHT!!!

Gooooo Dánia....már csak 1 hónap:)


Viki aranyköpése:

Kérdem Vikitől, hogy meddig kell még mennünk??
Viki: "Amíg oda nem érünk"...:):)