2009. 05. 24.

Hétvégeeeeee...

Szombat gyorsan eltelt. Délelőtt beugrottam a koliba, de nem maradtam ott sokáig. Bandiék nem voltak bent, mert Gináék szerveztek valami programot, úgy hogy a társaság java ott volt. Én meg javarészt itthon töltöttem a napomat. Gépeztem, mostam, takarítottam egy kicsit. Úgy volt, hogy Norbival talizunk este fele a Nyugatinál, de nekem közben dolgom akadt, meg Ő is írt vissza, hogy Ő sem érne ki a megbeszélt időpontra. Na mindegy, azzal próbálom kárpótolni, hogy csütörtökön el megyek vele party-ni. Szegényt már 4-szer lemondtam, úgy hogy most már nincs pofám vissza utasítani még egyszer. Szóval csütörtökön buli 1000-rel:) (remélhetőleg)

Vasárnap:

Reggel fel keltem időben, mert kimentem Szabina elé az Örsre, mert megígértem neki, hogy ma befestem a haját. Ezen már túl is vagyunk. :) Bandiék közben elmentek, mert bementek a Marczira...mily meglepő:P:P:P:P
13 óra körül kimegyünk Szabinával a Pillangó utcához, mert talizunk Adrival, mivel már jó ideje itt van 2 levele nálunk, ami kellhet neki. Aztán még nem tudom mi lesz, de majd este fele leírom.
Folyt köv...
Kiértem Szabina elé szinte percre pontosan 9-re:) Ez ám a pontosság mi?!:)
Aztán ketten vissza jöttünk a Blahára, ittunk egy kávét elszívtunk egy cigit és közben beszélgettünk. Bandiék nem sokra rá ébredtek és szinte rögtön mentek is be a Marczira. Utána én befestettem a Szabina haját, és most nem nagyképűségből vagy ilyesmi de szerintem egész jól sikerült:):):):):)
Majd 13 óra körül már kint voltunk a Pillangó utcánál és ott dekkoltunk majd fél órát, de Adri sehol...hm...ezt nevezik asszem pech-nek. Na mindegy. Viszont ott már Szabinától is elköszöntem mert csörgette az ura, úgy hogy Ő inkább haza ment én meg be a koliba. Épp hogy beértem hívott egy 70-es szám. Először nem akartam felvenni, mert gondoltam ez is csak valami téves hívó lehet. Végül csak föl vettem és az egyik lakótársam volt az (Niki). Meg is lepődtem, mert Ő sosem szokott hívni, és kíváncsi voltam, hogy vajon mit akarhat. Akkor mondja nekem, hogy Adri itt van nálunk és engem vár. Hm...vicces. Mondtam Nikinek, hogy küldje be Adrit a koliba, mert úgy is nálam volt az a 2 levél, ami miatt keres.
Eltelt kb fél óra és láss csodát Adri be is toppant a Marczi kapuin. :) Nagyon megörültem neki, mert már hónapok óta nem találkoztunk és mivel Ő álltalában jó kedvű, meg csak úgy ömlik belőle a sok poén, gondoltam engem is jobb kedvre derít. :) Egy kicsit sikerült is, mert tök sokat dumcsiztunk, és a várva várt poénjai sem maradtak el. :)
Kicsivel később megérkezett Era és utána meg Norbi. Szóval összegyűltünk jó néhányan:)
Era kicsit furi volt, mert hol tök jó kedve volt, hol meg olyan mint akit bántanak. Na mindegy.
Norbi adta magát, mint mindig, úgy hogy benne nem csalódtam. :) Meg is beszéltük, hogy akkor csütörtökön megyünk ZP-be, mert concerto lesz (ahogy Ő mondaná:P) a Kaukázus lép majd fel:)
Adri közben föl ment a harmadikra, mert Zsoltnak maradtak még bent cuccai. Szegény Adri egy egész nagy dobozzal kellett, hogy haza menjen. :) Miután Adrienn lelépett mi még ott dumcsiztunk Kokkenfakken barátommal, Erával meg a Bandiékkal. Aztán kicsit bepunnyadtam, mert el kezdett fájni a fejem.
Miután Norbi is elment (ment a nyetezőbe romantics beszélgetést folytatni...:P) én föl mentem Vikihez enni pár falatot, mert már éhes volt a "pici-pocim" :) Közben megnéztük a Digi-évkönyvet, amit minden évben csináltat a suli, majd miután Bandi is följött belenéztünk egy vígjátékba is. :)
Mielőtt haza indultunk volna lent elszívtunk még egy cigit. Itthon Arlett "várt" minket, amin meglepődtem, mert nem számítottam rá, hogy itthon lesz. Aztán szokásunkhoz híven kiültünk a mi kis "cigizős" helyünkre és nagyon, de nagyon jókat beszélgettünk. Föl emlegettünk régmúlt dolgokat, élményeket és nagyon jókat derültünk rajtuk. :):):):)
Aztán csicsika....