2009. 02. 19.

szerda és csütörtök nagyvonalakban:)

Háát szép jó estét kívánok így két nap után. Mindenkitől elnézést kérek aki olvassa a blogomat, de otthon (blaha) kb kedd este óta nincs net, ezért nem írtam. Na de most itthon vagyok (Gyoma), így megpróbálom összegezni az elmúlt két napomat. Előre is sorry ha valamit kifelejtek:P
Ja igen a keddi napomat asszem leírtam nagyjából. Szerda is a szokásos ütemben telt. Suli, aztán voltam a Marczin, és valamikor este mentem haza. Ezen a héten rettenetesen hideg volt, majd szét fagytam. Szerintem fel is fáztam, mert elég sokszor megyek arra a helyre, ahova még a király is gyalog jár...hihi. Tegnap Era kikísért a keletibe megvenni a jegyet, tök aranyos volt tőle. :):):):) Aztán szegény hogy járt? Jövünk ki a jegypénztártól és jött velünk szemben egy hapika. Én láttam, hogy felénk jön ezért noszogattam Erát, hogy álljunk meg. De abban a pillanatban ahogy megálltunk meg is bántam, mert egy csövimanóval volt dolgunk:P Jött cigit kunyerálni. Era mag még adott is neki. :S Na mindegy. Keleti után vissza mentünk a koliba. Igazából semmi érdemlegeset nem csináltunk. Viki kissé lekezelő viselkedést tanúsított, legalábbis Erával meg velem szemben. Ráadásul én meg elég nyűgös is voltam, és elkeztem oltani. Újjabban Viki nagyon is figyelmetlen, türelmetlen, és intoleráns a másikkal. Mondjuk gyakran ilyan, de most a napokban különösen az. Nem értem miért. Néha nehéz vele. De attól még kedvelem őt! Erikának egyem is meg rengeteg gondja - baja van és ez azért is rossz, mert így azokat a dolgokat is fölveszi, amivel aztán tényleg nem kellene most foglalkoznia. Sok csip-csup dolgon kiakad. De ez még kezelhető:):):):):) Juuuj viszont Bandival tegnap este tök jól eldumáltunk:):):):) Nostalgiáztunk kicsit, de tök jó volt:) Még a Kálmánt is fölemlegettük, nagyon vicces volt. Szegény ember (Kálmán) hogy megszivattuk tavaly április elsején:) hehe Tiszta lelkiismeretfurdalásom volt akkor emiatt:) És tök poén mert még a szivatás előtti napokban mondta nekem a Kálmán, hogy én nem lennék jó színész, mert rajtam egyből meglátszik, hogy éppen milyen a hangulatom, erre bebizonyosodott, hogy tévedett:) Olyat nézett amikor bevalottuk neki, hogy kamu volt, amit Bandival kitaláltunk, hogy azt hittem ott lesz rosszul:)
Huuh de elkalandoztam...bocsika. :) De néha tök jó az ilyen poénos pillanatokra visszagondolni:) Amúgy épp ma hívott fel telefonon:):):):) Jó volt már hallani a hangját:) Azért hívott, mert tegnap írtam neki, meg ma is és nem tudott reagálni hamarabb.:)):):):) No para Kálmán, neked elnézem:):):):) De azért jó lett volna ha velem utazol haza:):):):) Legalább lett volna kivel dumálni az úton:) Na de majd máskor remélem összejön:)
Jaaaj tök jó, mert végre írt Jáncsííí is e-mailt:) Nagyon megörültem neki, mert már tök régen hallatott magáról. Na jó, végülis tudtam, hogy mostanában nem volt a legjobb passzaban, úgyhogy ezt most elnézzük neki:):):):) Remélem azért mostmár jobban vagy Jáncsi?!:) Ja, igen a dániai útról egyenlőre nem tudok semmit. Ezt neked üzenem Dancsi. De ha lesz valami akkor talán szólok:) hehe Azért csak talán, mert ha sikerül akkor legyen meglepi, ha meg nem akkor meg nem szeretném hogy beleéld magad, aztán meg mégse tudok menni. Majd kiderül hogy mi lesz. Gondolom Zoli annak örülne, ha nem tudnék kimenni :( Én már csak azért is szeretném ha összejönne. Amúgy sem miatta akarom, hogy sikerüljön, hanem magamért, hogy új embereket ismerjek meg, világot lássak és persze csiszolgassam az angol tudásomat, ..... nem ártana:P:P:P:P:P:P De ez egyenlőre a jövő titka. :):):):) Jaaj majd' elfelejtettem....ma farsangi buli volt a koleszban...és persze én megint ilyenkor tudok haza jönni...no comment. Mindegy azért nagyon remélem, hogy a többiek jól érezték magukat és majd mesélnek jövőhéten, hogy milyen volt. Ja és köszi az sms-t, tök jól esett, hogy gondoltatok rám:):):):) Millió puszi Bandi, Viki, Era:):):):):):) I love you:):):):):):) Mostmár elköszönök, ha nem bánjátok....ha lesz valami említésre méltó írok:):):):):) egy hatalmas jóéjt csók mindenkinek:)