2009. 05. 08.

Home Sweet Home

Hát igen, végre itthon vagyok és ez most nagyon de nagyon jó ám:) Már vagy 1 hónapja nem voltam itthoni környezetben, és már rettentően hiányzott.
A mai napom jól telt, szinte egész nap kint voltam az udvaron és hol apukámmal, hol öcsémmel, hol pedig a család többi részével dumálgattam. Viszont délelőtt majdnem 2 órán keresztül a fogorvosnál dekkoltam, majd mire végre én következtem, mondta a doki, hogy nagyon sok mindent nem tud kezdeni a fogammal, szóval most betömte, de ez sem lesz ám tartós. Lehet, hogy a vége csak az lesz, hogy megint egy foggal kevesebb lesz. Na mindegy hát ez van. Miután haza értem apukám már fincsi ebéddel várt. Olaszos tésztát csinált:) Kaja után elmosogattam, kimentem elszívtam egy szál cigit, ittam egy kávét, majd Ádámmal (öcsém) átmentünk Gyomára, mert mennünk kellett gyógyszertárba valami gyógyszerért vagy kenőcsért, azután meg elmentünk egy számítástechnikai boltba új patront venni a nyomtatóba. Mindezek után otthon kiporszívóztam, meg amennyire csak lehetett rendet tettem a konyhába. :) Anyukám örült is amikor haza ért, mert nem neki kellett mindezt megcsinálnia. :) A délután nagy része is beszélgetésekkel telt, mert azért most rengeteg téma jött fel, így volt miről diskurálni. Este fele anyucikám csinált vaníliás pudingot eperrel, ami mondanom sem kell isteni finom volt:) Húúú ilyenkor jövök ám rá, hogy mennyire tudnak hiányozni az itthoni ízek. :) De asszem most egy időre megint el vagyok, aztán ha ismét hiányozni fog csak fogom magam fel ülök a vonatra és már repülök is haza:):):):)
Hát ennyi volna. És tök jóóó mert holnap még csak szombat lesz és nem vasárnap, szóval még egy teljes nap itthon:):):):)
Na millió pusszancs mindenkinek
Jóóóóóó éééééjjjjjtttt