2009. 07. 25.

Bandi végre újra Pesten van:):):)

Ciao!

Huh, hát hol is kezdjem?! Kissé fáradt vagyok, mert nem aludtam valami jól. 2 napja fúj ez a hülye szél, amitől nem lehet normálisan aludni. Mindegy azért kibírom valahogy.
Tegnap nem tudom pontosan mikor keltem, de nagyjából olyan 8 után. Elmentem tusolni, addig a tea, amit jó néhány napja iszok váratott magára. Aztán miután elkészülődtem, megittam azt is.

Majd megnéztem néhány dolgot a neten, majd kicsit megpróbáltam kicsit aktívabb lenni, és felmostam az egész lakásban. Ezek után (kora délután) tv-tem egy kicsit. Persze, hogy az Esmeraldát néztem megint:):P

Nagyjából 14:45 körül lementem a combinóhoz, mert ott taliztam Miksuval, mert együtt mentünk ki a Keletibe a Bandi elé. A nagy meleg miatt ott szobrosztunk a pályaudvaron kb 16:15-ig, mivel késett a vonat. Hm...nem nagyon díjaztuk a dolgot, de megérte a várakozás, mert végre láttuk Bandit. :) Aztán együtt bementünk a Marczira, ahol végre volt egy kis élet:) Bandi egyik volt osztálytársa it bent volt, amin nagyon meglepődtünk, mert a srác már jó ideje nem volt Pesten. Neki álltunk dumálni néhányan:) Majd Zsolt felhívott minket kávézni...

20 óra után jöttünk el és beültünk a Gyöngybe Bandival. Ő a szokásos boros-cola + jégert itta, én meg fehér forrócsokit. :) Közben nagyon de nagyon jókat beszélgettünk. Azért majd 1 hónap után volt miről beszélgetni, mert vele meg velem is sok minden történt ez idő alatt. Valamivel később arra fele jött a Boros Sanyi is, és egy sör erejéig Ő is csatlakozott hozzánk.

Nagyban beszélgettünk, amikor hívott a Dancsi, aminek nagyon megörültem, mert mostanában sajna nem nagyon volt alkalom arra, hogy beszéljünk. Tök sok pozitív dolgot mesélt a Csajszi, ami úgy szintén örömmel töltött el. :) Nagyon remélem hogy minden össze jön neki, amit szeretne és eltervezett!!!! SZURKOLOK NEKED JÁNCSÍÍÍ:):):)

22 óra után értünk haza. Én még neki ültem msn-ni egy kicsit:) Utána még kimentünk egy cigire, majd alvás.

puszika