2009. 07. 20.

Volt már jobb napom is

Hy!

Húúú, ma írtózatosan korán keltem (5:45). Ne kérdezzétek miért...egyszerűen nem tudtam aludni.
Na mindegy. Fölébredtem, elmentem tusolni, főztem teát, majd kimentem egy cigire.
Utána összeszedtem magam normálisan.
Közben Rudi is fölkelt, meg el kezdett összepakolni, mert elment egy hétre.
Olyan 7:45 környékén elindultam a melóba. Még jó, hogy időben indultam, mert így is az orrom előtt ment el a 7-es busz. Így meg kellett várnom a következőt.
Nagyjából 8:30 fele értem a rádióhoz. Kint még elszívtam egy cigit, mert közben kijött a Nándi, aki úgy szintén ott melózik csak nem a rádiónál, hanem egy másik cégnél. Szóval amíg nem érkezett meg sem Gábor sem pedig a Zsuzsi, addig Nándival beszélgettem.
9 előtt nem sokkal mind a ketten megérkeztek és együtt mentünk be a stúdióba. Gábor ment elől így Ő már látta, amit mi még akkor nem.
Szinte az összes gép ki volt kapcsolva, pedig azoknak kellett volna mennie, mert úgy megy ki az adás is.
Gábor egyből nagy telefonálásokba kezdett, hogy mi van. Zolit, a "nagy" főnököt persze nem érte el, mert ki volt kapcsolva. Így kénytelen volt Lacit felhívni. Erre kiderült, hogy Ő sem tud semmiről. Akkor megint Zolit próbálta hívni, és akkor végre kicsörgött.
Állítólag Zoli csak annyit mondott, hogy "nyári szünet". Jó meg mondott még ezt - azt de azok már szakmai titokba tartoznak, szóval nem publikusak.
Így aztán 11 után már el is jöttünk a rádióból. Én egyenesen a Marczira mentem, mert még múltkor hallottam valami munkát és utána érdeklődtem.
Hát még semmi biztosat nem mondtak, de nem is mondtak nemet. Szóval a remény még meg van.
Miksu is bent volt épp a koliban, aminek tökre örültem, mert így nem egyedül dekkoltam ott:)
Beszélgettünk, meg kimentünk a kis boltba kajáért. Aztán Ő föl ment fürcsizni, én meg haza jöttem. Itthon gépeztem kicsit, aztán aludtam egyet, mert nagyon elálmosodtam.
Most msn-zek néhány emberrel, aztán majd este nem tom mikor megyek aludni.
Hát ennyi