2009. 06. 17.

Volt már jobb napom is

Ciaoooooo!

A mai napom nagyon jónak ígérkezett. Reggel mindennel időben elvégződtem, hajmosás, tusolás, sminkelés ... stb ...
Aztán 8 előtt nem sokkal lementem a combinó megállóba, mert úgy beszéltük meg Antival, hogy ott talizunk és együtt megyünk be a rádióba. Anti picivel 8 után jött, majd a következő érkező combival el is mentünk. Nagyon pontosak voltunk, mert asszem pont 9-re értünk be és úgy, hogy előtte meg elég sokat kellett várni a buszra.
Amikor beértünk, még nem volt bent a Gábor, úgyhogy kint cigiztünk, meg beszélgettünk addig is. Olyan 9:30 körül érkezett meg Gábor, majd 3-an bementünk a stúdióba. Nekem szinte egyből lett feladatom, mert ismét fel kellett hívnom a "tiszás" hapekot. Miután ezzel meg voltam vissza mentem a stúdióba és beszélgettünk Gábor, Anti meg Én.
Nem sokra rá bejött egy nagyon ellenszenves hapika. Ő is ott fog melózni ha minden igaz:(
Antival meg velem próbált nagyon kontaktolni, de se én, sem pedig Anti nem nagyon hajlottuk arra, hogy vele trécselgessünk. Gábor neki is elmagyarázott néhány dolgot a melóval kapcsolatosan. Aztán megkérdezte a hapika, hogy merre is kell vissza indulnia, mert nem tudja az utat pontosan. Kérdezi tőlem, hogy nem - e megyek vele. Gondoltam magamban ez nem normális...majd még pont beülök mellé, amikor azt sem, tudom kiféle/miféle ember. Mondtam neki, hogy ne haragudjon, de én az Antival megyek vissza, mert vele mentem.
Miután az ember lelépett, rá nem sokra mi is elmentünk.
Én leszálltam a Blahán, Anti meg ment tovább. De még a combin mondtam neki, hogy majd később megyek be, csak kajolok valamit, meg megnézem, hogy Viki vissza jött-e már.
Jól éreztem, mert Viki már itthon volt, de nagy "meglepetésemre" a Niki meg a Lóri is itt voltak. :( Néztem is egy nagyot és egyből kérdeztem is Vikit, hogy ezek mit keresnek itt. De hála istennek csak azért jöttek, hogy össze pakoljanak még néhány dolgot, amit vittek haza.
Majd én is elmentem itthonról, mert bementem a koliba. Még a tegnap folyamán beszéltük Bandival, hogy ma kimegyek neki a Keletibe megvenni a jegyét és ezért is mentem be. Úgy tudtam, hogy 13 óra körül végeznek a vizsgával, erre amikor én mentem olyan 14 óra fele még sehol senki. Így elbeszélgettem Antival, Attilával ....
Majd végre valahára jött Bandi, de addigra elment a kedvem, hogy kimásszak, úgyhogy megbeszéltük, hogy majd holnap. :)
Majd beszéltem Erával is telón, és utána elindultam haza, mert jött hozzánk a csaje.
Itthon eldumálgattunk, elnevetgéltünk ... majd csajszikám lelépett haza.
Olyan 19 óra után nem sokkal kijött Bán. Vele is lebeszéltünk ezt - azt aztán Ő is tiplizett haza.
Most kb semmi extra nem történik. Bandi pancsizik, Viki meg Rudi tv-nek.
Szóval mára ennyit, mert nagyon fáradt vagyok, meg a kedvem sem a legjobb.
pusza mindenkinek