2009. 04. 12.

uncsi vasárnap

Csáóóó

Ez a hétvége elég uncsi úgy ahogy van. A tegnapi napom sem volt valami nagy durranás. Mondjuk este már jobb volt, mert Arlettal elmentünk sétálni, meg a párjáékhoz, mert a cicát meg kellett etetni meg itatni. Aztán meg elmentünk a Batthiányira palacsintázni. Hát kb a tegnap csak ennyi volt ami pozitívnak mondható. Ma aránylag korán keltem fel. Egyből elkezdtem mosni, mert volt még jó néhány dolog amit ki kellett mosnom. Vagy 3 adagynyi ruhát mostam asszem. De azért mert, volt olyan pl a kabátom, amit nem lehet mással egybe mosni. Közben kitakarítottam a lakásban, hogy ne úgy hagyjuk itthon, hogy por van. Igazából nagy kosz nem volt, de mivel egyre gyakrabban hagyjuk nyitva az ablakokat, így azért a sok por, meg piszok bejön.
Aztán gépeztem kicsit. Megnéztem mindent, ami érdekelt: iwiw, freemail, hotmail, blog...
Majd bár utálok vasalni, de csak neki fogtam annak is. Most egyenlőre csak a nadrágjaimat vasaltam ki ... elhihetitek az is elég volt. :) Remélhetőleg a ruháim is megszáradnak keddre.
Jaaaj nagyon furi egyedül lenni itthon. Nem jóóóó:(:(:(:(:( És most még csak azt sem tudom, megtenni, hogy bemegyek a Marczira, mert szerintem mindenki haza ment, így meg minek.
Majd később le kellene mennem a boltba még venni cigit, de valahogy nagyon nincs kedvem kimozdulni. Illetve lenne, csak nem egyedül. Na mindegy. Ma este már itthon lesz Arlett, úgyhogy no para. Végre lesz kihez szólni:)
Az előbb hívott apukám, hogy mi a helyzet velem. Mondtam neki, hogy rendben vagyok, és minden rendben van:) Azért lehet, hogy jó lett volna haza menni, de már késő bánat. Majd Dánia után megyek. Akkor jobb is lesz, mert legalább lesz miről mesélni, hisz biztosan nagyon sok élménnyel fogok haza térni:) Meg ugye megígértem apukámnak, hogy majd csinálok sok - sok képet:)
Na asszem ennyi egyenlőre. Ha lesz valami írok még.