2009. 04. 09.

egy nap a szüleimmel

Hy!

TEGNAP:

Nagyon mászkálós napunk volt. Bent a Marczin megkaptuk a papírjainkat végre. Aztán Arlett elment ügyeket intézni, én meg addig bent maradtam, és elmentem a Beszéhez, és azt írta az orvosi papíromra, hogy semmi akadálya annak, hogy menjek Dániába. :):):):)
Miután Arlett visszaért leléptünk a koliból és elmentünk az Oktogonra az utazási irodába, ahol gyakszin voltam, és Arlett meg 2 barátnője befizették a Görögországi útjukra a pénzt. Aztán Arlettal elmentünk egy jó nagyon sétálni. Beültünk egy helyre, ahol ittunk koktélt, beszélgettünk kicsit, aztán elmentünk a Király utcába egy turkálóba, ahol végre találtunk Bandinak bőrkabátot, aminek mondanom sem kell rettenetesen örült:):):) Aztán elkísértem Arlettot szoliba. Haza jöttünk ettünk, én beszéltem anyummal telón. Tv-t néztünk, neteztünk, majd 21 óra után kicsivel megjött Bandi. Szegény nagyon szarul járt, mert hajat akart festeni, de a festék kifolyt így ez elmaradt. Olyan 23 óra után elmentünk aludni.

MA:

7 körül keltem. Arlett még itthon volt, de nem sokáig mert megint el kellett intéznie néhány dolgot. Én fogtam magam és kitakarítottam a lakást. Most sokkal kellemesebb az egész légkör így:):):):) Szeretem ha rend van itthon. Aztán rendbe szedtem magam, kimentem egy cigire és egy kávéra és közben felhívtam a szüleimet, hogy mikor érnek ide. Majd kaptam egy sms-t a volt pasimtól, Lalitól...tökre meg is lepődtem, mert már jó ideje nem írt és nem is keresett. Majd megjött Arlett (most épp kajol) :P Délután megyünk fogdokihoz, mert fájdogál a fogam és elég kellemetlen most már. Addig anyumék nem tudom mit csinálnak, de majdcsak el lesznek.
Anyukámék olyan 10:30 körül értek ide, és hoztak nekem sok-sok mindent. Ruhákat, kaját, tisztasági cuccost stb... Aztán Ők leléptek valahova, majd Arlettal elmentünk a fogorvoshoz. Nagy szívás volt, mert várnunk kellett, majd kiderült, hogy szabin van a doki. Pff...nagyon szuper...Majd Arlett addig intézkedett, hogy kaptam időpontot holnap délelőtt 9-re. Ezel után elmentünk a Nyugatihoz, mert szüleimmel azt beszéltük meg, hogy ott talizunk és váltunk pénzt. Mikor oda értünk apumék már vártak minket. Bementünk a West End-be és kerestünk egy Change-t. :) Elég hamar találtunk is egyet és egyből váltottunk is. :) Aztán Arlett elment, mert találkozója volt. Én meg a szüleimmel maradtam. Kajoltunk (gyros), aztán vissza mentünk a Blahára és benéztünk néhány ruha boltba. Majd apukám kiment öcsém elé a Stadionokhoz, addig is anyummal nézelődtünk tovább. Kaptam is anyumtól egy kis nyári fölsőt:):):):):) Kis idő múlva megérkeztek öcsémék. Mivel kezdett rossz idő lenni így haza mentünk. Bán épp itthon volt. Apum egyből kapott is az alkalmon és váltott vele néhány szót a dániai úttal kapcsolatban. Késő délután volt már ekkor, olyan 6 óra körül asszem. Bán nem is maradt sokáig, úgyhogy elköszöntem tőle. Rá kb 5 percre anyumék is mondták, hogy mennek lassan, mert még benéznek az Aréna Plázába. Én meg fogtam magam és bementem a Marczira, mert nem volt hangulatom egyedül itthon kuksolni. Bent a koliban nem volt semmi extra, csak a szokásos. Amikor haza értünk végre egy nagyon jóízűt sikerült Bandival beszélgetni, aminek nagyon örültem:):):):) Elég későn mentünk el aludni. Ha jól emlékszem éjfél után valamikor. :)