2009. 03. 03.

Föci óra OLASZORSZÁG-gal fűszerezve

KÉPEK:
Manó és Pömpi
Húzd vissza, mert a végén még valaki leharapja

a forrócsokim:) nagyon fincsi volt

Miksu a kis mosolygós:)

"Életem párja", kis Tüncikém és Én

piszok Miksa egy váratlan pillanatba csinálta a képet:)

"Nem adom vissza...enyéééém:):):):)"

Bandi és Tüncike "diskurál"

már megint mi:):):)
Húúú ez nagyon gáz lett, úgy nézek ki mint aki már sokat ivott, pedig csak forró csokiztam:)

Na de Szabina...háát mire tanítod a lányodat???

Miksu és Teknős

Jókedvűen:)

Bandi majdnem leégette a hajamat:):):):)

ennyire pedig nem volt uncsi....:):):)

Itt nem tudom mi volt, de biztos nagyon poénos lehetett:):):)



Ciaoooo!!!

Ma 8 után keltem fel, mert az éjszaka már megint alig tudtam aludni. Már nagyon elegem van ebből a nemalvásból. Pedig direkt sokáig fent szoktam maradni, hogy fárasszam ki magam, és bizakodok, hogy így talán éjszakánként alszok is, aztán mindig csalódnom kell, mert jóformán mindent csinálok, csak nem alszok. Na mindegy ettől függetlenül egész jól bírom napközben, mert annyira nem vagyok fáradt. Reggel olyan 8 után valamikor keltem fel, mert ma csak 11 után kell suliba menni. El mentem zuhanyozni, rendbe szedtem magam, aztán kitakarítottam a szobámat, porszívóztam és fel is mostam. Majd gondoltam egyet és ennyi erővel a nappaliba is felmostam, úgyhogy most tiszta kellemes illat van itt:):):):) Most mondjátok meg, hát nem vagyok szorgalmas lány???:P:P:P:P Mindezek után ittam egy csésze kávét, és kimentem egy cigire. Jaaa, tegnap tök jól elvoltunk Erikával, nevetgéltünk, poénkodtunk...szóval jó volt a hangulatunk:):):):) Éjszaka már nem mondható el ugyanez, mert Era beszélt telón Bandival és akkor már kissé lankadt Era kedve. :( Sajnáltam is szegénykémet nagyon. Hm...na majd ma megint életet lehelek csajszikámba:):):):) Igyekszem mindig úgy állni hozzá, hogy jobb kedve legyen. Remélem ma is összejön, ha talizok vele. Mondjuk nem tudom, hogy mi lesz ma, mert elvileg apum is várható, mert azt mondta, hogy ma vagy holnap meglátogat. Azért maár várom, mert már idejét sem tudom mikor volt itt utoljára. Szerintem suli után meg is kérdezem tőle, hogy jön-e vagy sem.
Most búcsúzom egy időre de délután vagy max este fele jövök:):):) Addig is LOVE IS IN THE AIR:):):):)
14:18-->
Haza értem a suliból. Ma elég kevés létszámban voltunk jelen a föci órán. Húúúú pedig ma a leges-legjobb téma volt, fogadjunk, hogy kitaláljátok...még szééép, az én nagy-nagy szerelmem Olaszország volt terítéken:):):):) Ááááááá....ezt vártam már mióta, és most végre annyit beszéltünk róla, amennyit csak lehett. Nagyon - nagyon - nagyon KIRÁÁÁÁÁLY volt. A tanárnő nagyon élvezetessé tette az egész órát, ugyanis nem csupán a "száraz" anyagot nyomatta, hanem saját tapasztalatai alapján mesélt Olaszországról. Így azért akárhogy is nézzük sokkalta élvezetesebb tud ám lenni egy tanóra. Végre én is "kiélhettem" magam, és amennyit csak tudtam hozzászóltam az anyaghoz. Végre nem egy unalommal teli órát kellett végigcsücsülnöm.
Az óra utolsó fél órájában az egyik fiú osztálytársam, Máté Zoli tartott egy nagyon érdekfeszítő előadást Olaszországról és azon is belül a Colusseum volt a kiemelt téma. Még prezentációt is készített az előadásához. Rettenetesen élveztem végig, mert tényleg nagyon érdekes és látványos is volt egyben. Na és persze tudni kell, hogy a Zoli egy kis poéngyáros srác, szóval az előadása alatt még jókat is nevetgéltünk:):):):) Köszönjük Zoli ezt a remekre szabott előadást és még sok ilyet kívánunk magunknak. :):):):):):) Ja, igen mikor beértem a suliba írtam apumnak egy sms-t, hogy akkor most jön vagy mi van, erre jön a válasz kis idő múlva, hogy ma nem:(:(:( Azért sajnáltam, mert jó lett volna már látni. Na majd talán holnap. Szerintem Szabina hamarosan be fog toppani, mert vele is megbeszéltem, hogy ma is talizunk (a változatosság kedvéért...hehehehe). Era is uncsizhatott, mert ő is írt nekem, amikor még mondhatni javában az órán ültem. Ő is velem szeretne ma lenni, hm...érdekes situation lesz. Szabina kontra Era. És persze már megint ki kerül 2 tűz közé...??? Na még szép, hogy én. Pedig ez így nagyon nem lesz ám jó, mert utálom, mikor a barátnőim azon "versengenek", hogy melyikükkel töltsek több időt. Pedig már annyiszor de annyiszor megmondtam nekik, hogy ez így kellemetlen, mert mindkettőjüket nagyon szeretem, viszont ők egymást már kevésbé. Szóval ismét rám hárul a felelősség, hogy most melyiküknek legyen jobb. Izgalmas, mit nem mondjak. De mivel én egy okos, aranyos, jóindulatú lány vagyok így nem okozhat ez gondot, és igyekszem a lehető legelfogadhatóbban dönteni.
Csengettek az előbb, szóval itt a Szabina szerintem. Akkor én most tiplizek egy kicsit.
CSÓK, PUSZ és minden jóót!!!!!
FOLYTATÁS:
Miután Szabina és Zita megjöttek itt voltunk a Blahán egy ideig. Tv-tünk, Szabina gépezett, Zita meg engem szórakoztatott. :):):):) A film után elkezdtünk készülődni, hogy megyünk a koliba. Közben kérdezte Szabina, hogy mi van Erával hogy-hogy nem keresett még, és ahogy kimondta ezt a mondatot szinte rá 1 percre hívott is Era...nagyon poén volt:):):) Mondtam Erikának, hogy kicsit változott a programom, úgyhogy majd ma leszek vele. Hála istennek nem problémázott, amin meg is lepődtem:):):) Ezután elmentünk itthonról. Szabina kitalálta, hogy menyjünk be a Gyöngybe és meghív egy forrócsokira, aranyos volt tőle. Amikor oda értünk bementünk és pont kint volt Bandi és Viki is, így odacsatlakoztunk hozzájuk. Nagyon jól elvoltunk, csináltunk néhány képet is. Kicsivel később Miksu felhívta Bandit, hogy Ő is jön ki. Ami nagyon meglepett, hogy Teknős is jött vele. Nem is tudtam, hogy bent volt a Marczin. Kb fél óra múlva meg is jöttek. Teki nézett egy nagyot, hogy én is ott voltam. Nem akarok bunkó lenni, de most egész emberi kinézete van, legalábbis a régi énjéhez képest:P:P:P:P Meghívott egy vodka-narancsra, amibe narancs ugyan volt, de vodka az nem sok. Na mondjuk nem para, mert amúgy is elszoktam a piálgatástól. :P:P:P Bandi és Viki nem sokkal később leléptek, mert Vikinek fájt a háta, így mi maradtunk kint 5-en. Még eldumálgattunk egy ideig, aztán mi is visszamentünk még a koliba. Lent az udvaron elszívtunk még egy cigit, majd Bandi felkísérte Vikit, utána mi is leléptünk. Olyan 22 óra fele értünk haza, aztán mivel elég fáradtak voltunk mind a ketten, plussz nekem majd szét robbant a fejem mentünk csucsukálni. Háát ennyi volt a tegnapi napom.
hy