2009. 08. 26.

kellemes 1 nap

Csáó Mindenkinek!

Gondoltam leírom nektek, hogy a tegnapi napom nagyon kellemesen telt.
Reggel beszéltem Öcsémmel telón, mert itt volt Pesten és úgy volt, hogy talizunk, de végül szólt, hogy sajna nem fog összejönni, mert megy is haza egyből. :(
Na mindezek után bementem a Marczira, mert Dancsi már ott van és szólt, hogy ha van kedvem, meg időm akkor nézzek be hozzá.
Így is tettem. Bent taliztam Boros Nikivel is, akit már jó régen láttam ám, így vele is tök jól eldumálgattunk. Beszélgettünk arról, hogy lehet, hogy jó lenne összehozni egy főzőcskézést barátokkal együtt. Ha mindenkinek megfelelő lesz, akkor lehet, hogy ezen a 7végén meg is tartjuk a dolgot. De ez még azért függ néhány embertől...
Szabinával is összefutottam, de vele mostantól nem hiszem, hogy olyan szoros kapcsolatban leszünk ezentúl. /változnak az idők.../. Szóval az egész napot ott töltöttem, de jó volt már egy kicsit bent lenni, mert legalább nem egyedül voltam itthon.
Dancsival elmentünk a Mammutba szétnézni, Ő vett is néhány dolgot, ami végül frankón nálam is maradt, így ma vagy pénteken beviszem neki. Csütörtökön azért nem valószínű, mert akkor vizsgázik.
Olyan 19 óra körül értem haza és nagy örömömre fölhívott a Norbi:):):):):) Elég sokáig beszélgettünk:):):):)

Ő a Norbi :) Közben msn-tem is néhány emberrel.
aztán kb 22 óra körül talán, /de nem vagyok benne biztos/ elmentem csicsikálni.
Hát röviden ennyi.....
puszika mindenkinek