2009. 02. 27.

egész kellemes napom volt

KÉPEK:
húúú ez tiszta futurisztikusra sikeredett, de nagyon zsííír:)

juuuj de jól nézek itt ki....szerintem:P:P:P

Pömpikém maár nagyon uncsi vagy:P:P:P

kell kávé????

így aludtam ma Vikinél:):):)

CSÓK

Szerintem ez a kép egyszerűen csodálatos:):):):)

Era nagyon csini:)

Topmodell leszek....na ez jóóó vicc:):):)

cééép jánykák

hihihihihi:):):):)

Vikinek nagyon jó kedve van:)

háát nem vagyunk arik? :)

Ejja...Sega...Cirok

Mi hárman

I Love Rock n' Roll:):):)

szeriiiiiii:):):):)

csajok

kis mosolygós

kicsit elmélázva...

A Margit sziget következik....:):):)

Na csőőőő mindenkinek!!!!

Most értem haza, illetve értünk haza, mert itt van Viki, Era és Bandi is. Egész délután a Marczin voltunk. Én a dániai úttal kapcsolatosan szerettem volna ügyeket intézni, de nem jött össze, mert Bán nem ért rá:S:S:S:S:S:S Szegény Arlett is jóformán fölöslegesen ment be. Na mindegy. Amúgy a napunk egész jól telt, de én valószínűleg elkaptam valami nyavaját, mert iszonyatosan ég a szemem már 2 napja, és ma már izomlázam is volt. Szupeeer:( Aludtam is egyet a Viki szobájában, amíg Ő dvd-t írt, Bandi meg lement cigizni Erával. Aztán olyan 15 óra körül felkeltem, Era meg Viki meg elkezdtek készülődni, mert napközben megbeszélték, hogy kimennek piálni mert ma van 3 vagy 4 éve, hogy ismerik egymást. Amíg ők kint voltak én bent maradtam a szobában és az Esmeraldát néztem...hehehehe. Bandi meg átment Dorinához dumálgatni, meg kimentek a kisboltba cigit és colát venni. A film vége fele átjöttek a szobába, még ott dumcsiztak kicsit, utána mi elindultunk Bandival haza fele. Még az utcában megcsöriztem Erát, hogy úton vagyunk, úgyhogy ők is készülődjenek össze. Mire a Chereeo-hoz értünk a lányok már vártak minket. :) Majd fogtuk magunkat és haza jöttünk. Ja a Combinón csináltunk néhány "életképet":P:P:P:P Majd ha Viki ide adja a fényképezőgépét akkor fel tudom rakni a képeket. A Blahára érve Era meg én bementünk a mellettünk lévő "éjjel-nappaliba" venni ezt-azt. Jaaaj igen egy kérdés Jáncsiiii -Meddig is van nyitva az éjjel-nappali????- hihihihih
Most a többiek már elkezdtek kaját készíteni és én is megyek lassan, mert megígértem. K

UI.: Köszi Jáncsííí a levelet, nagyon aranyos vagy. Majd ha több időm lesz...pl holnap:P:P akkor majd reagálok. És igyekszem megtenni ami tőlem tellik.

A lot of kisses and LOVE IS IN THE AIR:):):):):)

Jó estét!

Na ilyen is ritkán adódik, 23:36 van épp és még javában fent vagyok. Nem tudok aludni. :(:(:(:( Pedig érzem, hogy kellene, mert hulla fáradt vagyok, de nem megy.
Már öcsémmel is dumálgattam MSN-en, most még épp Szabinával csevegek.
Arlették készülődnek, szóval gondolom mennek bulizni. Huuuu de régen voltam már bulizni. Már nem is emlékszem rá. Talán valamikor még abban az időszakban, amikor Tekivel voltam. :) Pedig az már nagyon nem most volt....(2004-2006). Úristen, hogy telik az idő. Csak ilyenkor döbbenek rá igazán.
Na mindegy, attól én még mindig egy nagyon jó csaje vagyok, és még leszek is sokáig...hehehe
Jaaaaj az Arlett tök ari volt az előbb. Ugyebár itt ülök a gép előtt, Ő meg idejött mőgém megölelt és azt mondta, hogy örül, hogy a lakótársa vagyok:):):):) Hát nem tündéri??? Tökre meglepődtem, de nagyon jól esett tőle. Amúgy már el is mentek.
Szerintem mostmár én is tiplizek, mert még holnap be kellene kísérni Vikit a koleszba, mert onnan megy haza.
Na minden jót mindenkinek.
Meseszép álmokat. :):):):):)
cupp cupp cupp