2009. 03. 04.

hosszú nap volt de mozgalmas

Buona sera!

Huh, na hol is kezdjem? Reggel szokásomhoz híven 6-kor keltem, elvégeztem a teendőimet, hajat mostam. Ma délelőtt Arlett is itthon volt, mert állásinterjúra ment, ami nem jött neki össze, de majd legközelebb. Amikor onnan haza ért megnéztünk 1-2 részt a Szex és New York-ból. Majd közben ideért Arlett egyik barátnője a Szabina. Nagyon szimpatikus lány, és tök barátságos:):):)
Aztán én elléptem suliba. Kommunikáció gyakszim volt, ami újfent annyira uncsi volt, mint múlthéten. Alig vártam, hogy vége legyen, mert úgy éreztem ott pusztulok meg. :(:( Suli után beloholtam a Marczira, mert Vikit kellett elkísérni a Király utcába az Orto Profilba, ahol a síne ügyében intézkedett. Ott dekkoltunk 17:30-ig, mert miután a műszerésznél végzett, meg kellett várnunk a dokit, hogy vele is tudjon váltani 1 - 2 szót. Hm...mondjuk amíg Viki a műszerésznél volt én feltaláltam magam, mert volt ott két gép, amit kipróbáltam. Az egyik hasizomgép, és basszus tényleg nagyon hatékony, mert nem is csináltam annyi felülést és már olyan érzésem volt, mintha már vagy ezer felülésen lettem volna túl. :) A másik gép meg olyan rezgős volt...(nem vibri:P:P:P:P), arra rá kellett állni, majd bekapcsolni és lehett rajta a fokozatot emelni, hogy mennyire rezegjen. Én a 20-asig mertem felvinni, de már akkor majdnem lerezegtem a gépről. :) Állítólag az a gép a testzsírt építi le vagy valami ilyesmi. Viszont nagyon vicces, mert kb 10 percet álltam rajta, de az uccsó 2-3 percben már a pisilés is rámjött, úgyhogy amikor leállt a gépezet elmentem wc-re:):):):P:P:P Aztán végre valahára bejutottunk a dokihoz. Viki elkezdte mesélni problémáit, és meglepő mód nagyon ügyes volt. Még én is meglepődtem. :P Ja amúgy az a doki Budakesziről jött, így meg is ismertem egyből. Mondtam is neki, hogy nagyon ismerős és ő is azt mondta, hogy én is ismerős vagyok neki, csak nem tud hova tenni. Ekkor mondtam neki, hogy évekig Budakeszire jártam a lábam miatt. Akkor már teljes mértékig biztos volt benne, hogy ismer. :) Kb 17 óra után végre visszaindultunk a Marczira mert úgy volt megbeszélve, hogy visszakísérem. Amikor oda értünk én kapásból leültem a zöld padra és Viki is csatlakozott. Felhívta a Manókáját, hogy jöjjenek ki Erával. Mondanom sem kell 1 percen belül már ott is teremtek. :) Nekik is elmeséltük mi hogy történt, majd felmentünk Vikihez enni egy keveset. Aztán megint lementünk a földszintre, amikor váratlanul oda toppant Teknős. Így 5-en kimentünk cigizni, Bandival szivattuk Tekit orba-szájba:):):) Ezután Erával elköszöntünk tőlük és eljöttünk a Blahára, ahol úgy volt, hogy Era eszik, de nem jött össze, mert telefonált a faterja és sajna rögtön lépnie kellett haza:(
Jaaaa, képzeljétek nagyon meglepődtem, amikor megláttam, hogy a Hihi írt nekem iwiw-re. Nagyon nem számítottam rá, de nagyon jól esett tőle meg kell mondjam:):):) Hihi az egyik volt pasim, igaz kb 1 hónapig voltunk 1 pár, de azért kellemes emlékeket örzök róla/rólunk:)
Írtam is neki vissza, hogy köszönöm a levelet, és hogy remélem tényleg feljön majd Pestre, ahogy azt írta:)
Na mára ennyi!!! nagyon szép jó éjszakát mindenkinek:)