2009. 03. 19.

Végre komolyabb feladatom is akadt az utazási irodában:)

Csőőőőőő Picinyeim:)

Most az utazási irodából pötyögök nektek, mert otthon már nem nagyon volt időm erre. Jujj Qva hideg van ám, pedig süt a nap. Sajna bele kell törődnünk, hogy ez a hét ilyen hüvi lesz.
Reggel olyan 6 után valamikor keltem fel, elkészülődtem, meg a szokásos. Épp az Arlett ajtójánál igazgattam a hajamat, mert ott van tükör, amikor zajokat hallottam Bandi szobájából. Tökre meglepődtem, mert Ő már álltalában nincs otthon amikor én kikászákódok a szobámból. Na mindegy, Ő volt. Mondta, hogy elaludt egy kicsit, de ma amúgy is 8:25-kor kezd, szóval nem para a késői indulás. Így aztán kimentünk még egy cigire meg a egy kávéra. Aztán mondtam neki, hogy megyek majd be én is, mert ugye kötözés, meg a Barbinak (tesitanár) is megígértem. de még mielőtt bementem volna, otthon kitakarítottam nagy vonalakban...felmostam, port letöröltem innen-onnan, fürdőket is kitisztogattam, konyhában is felmostam meg a pultot letörölgettem. Azért csináltam meg most, hogy hétvégén ne legyen annyi dolgom. Jaaaj, tényleg most jut eszembe, ha minden igaz, akkor Niki és Lóri megy haza....éjjjeeeen:):):):) Na jó nem akarok rosszmájúnak tűnni, de örülök, hogy nem lesznek otthon, mert úgy sokkal nyugisabb a légkör. Aztán miközben takarítottam Viki hívott, hogy megkérdezze tőlem, hogy mikor rendel a doki, mert mennie kellene hozzá. Gyorsan megnéztem, mert nekünk ki van téve a konyhában. Aztán miután ezt megbeszéltük, nem sokkal később megint keresett. Na mondom, vajon mit akarhat megint. Erre szomorúan beközli, hogy nem írta ki a doki. Na mondjuk én amúgy is sejtettem, hogy ez lesz, mert csak azért nem írja ki, mert van egy kicsi seb a lábán. Na mindegy.
Aztán majdnem 10 óra volt amikor beértem a Marczira. Lent még elszívtam egy cigit, utána felhívtam a főnővért, hogy ott vagyok és hogy akkor megyek a kötözésre. Fent a doki meg nézte a sebemet, de most nem mondott rá semmit. Gondolom nem lehet gond:) Aztán kérdezte tőlem, hogy nem - e vagyok lázas, mondtam neki, hogy nem. Azért gyorsba mértek lázat, de hála istennek bebizonyosodott, hogy ezen a téren semmi gond nincs. :) Mindezek után elmendtem a Barbihoz, akinél még épp ott volt az Anti. Szegény épp azzal szenvedett, hogy a kerekesszékéből átüljön az ágyra. Azért szerintem egész ügyi volt:):):) Biztos azért mert Kopasz meg Én ott voltunk mellette, mint lelkitársak:):P:P:P Anti tornája után leültünk és elmondtam Barbinak is, hogy van sebem és emiatt sem mentem tesizni az elmúlt időben. Persze Barbi első reakciója az volt, hogy szeretné látni. Mondtam neki, hogy ezt most nehéz lesz kivitelezni, mert be van kötve. (az Ő kedvéért meg nem fogom levenni a kötést:P ). Miután ott végeztem pont szünet volt a suliban, így egy cigi erejéig ott maradtam a többiekkel. Aztán ugye nekem muszáj volt lelépnem, mert jönnöm kellett az irodába. Mikor ide értem Ritával váltottunk 1-2 szót, majd ekezdtem a mai feladataimat. Juuj nagyon izgi, mert volt itt 4 lány és Londonba utaznak majd, és most én intézem nekik az ügyet:) Rita most nincs itt éppen, mert el kellett mennie, így rám bízta ezt a feladatot:) Előtte meg szállodák és hotelek húsvéti akcióit keresgéltem, de nem igazán találtam eddig olyat, ami elérhető áron lenne, így abba beleuntam....hihihihi, de majd mindjárt folytatom...
Na eddig ennyi..
Most már itthon vagyok, csak ettem pár falatot, mert már nagyon éhes voltam. Az irodában minden rám bízott melót elvégeztem. Beszéltem apummal telefonon és mondtam neki, hogy most hétvégén nem megyek haza. Szerintem nem örült neki, mert a hangjából ezt szűrtem le. :S Háát most már mindegy... Húúúú nagyon de nagyon hideg van, azt hittem, hogy ketté fagyok mire haza érek. Jaaaj végre jó lesz a hétvégém, legalábbis remélem, mert nem lesznek itthon Lóriék:) Csámpi (Viki) sem lesz....hehe, na jó Őt azé sajnálom, hogy nem lesz, de hát néha otthon is lennie kell :P:P:P:P Remélem végre beszélgethetek nagyokat Bandival, mert már tök régen nem volt olyan, hogy csak ketten vagyunk és senki más. Ezt most ne tessék félre érteni, nem olyanra gondoltam, csak tényleg örülök, hogy senki nem lesz, mert így hátha beszélgetünk és el leszünk. Bár úgy tudom, hogy jön majd az Era. Végülis nem para, csak nagyon remélem, hogy nem lesz rossz a kedve, mert akkor érdekes hétvége elé nézünk. Bár ma pl egész jó hangulatban volt, ami elég kecsegtetően hangzik.... remélhetőleg ez a hangulata megmarad a hétvége folyamán is.

Ja igen...még jó hogy takarítottam délelőtt, már semmi látszata nincs:( Nem tudom mi a faszt tudnak Nikiék csinálni, de most tiszta dzsuva a konyha. Na ilyenkor ki tudok akadni. Mi a f**nak takarítani, ha pár óra múlva kezdhetném előről(???)

Na mindegy hagyjuk ez csak egy észrevétel volt....

Na szép jó éjt mindenkinek