2009. 03. 13.

KÉPEK mostanában

Na itt vajon mi jót csinálok???



Itt valami oltári poén volt mert tiszta vörös lett a fejem:D






Vikinek bepárásodott a szemcsije








Ezt küldöm :D








Csámpi 2 és Csámpi 1







Én








Anna...csak komolyan









Hm... itt vagy Szabinával vagy Picilánnyal dumcsiztam









Viki megzavart msn-zés közben












Csináljunk úgy mintha figyelnénk












Nem látod mennyire uncsi amit magyarázol?:)
























































Már csak pár óra és pihi:) Igeeeen.... MEGYEK DÁNIÁBA:):):) mostmár 100

Hello

Végre péntek van. Egész héten ezt a napot vártam, mert ez a hét nagyon hosszú volt és mozgalmas. De most végre pihi lesz 17 óra utántól. Még ma be kell mennem az utazási irodába. Eddig elég gyorsan eltelt az idő. Reggel elmentem tusolni, meg ilyenek, aztán Arlettel kimentünk cigizni. Utána Arlett el is ment, mert van még néhány hivatalos ügye amit el kell intéznie, de azt mondta, hogy dél körül itthon lesz. Na mondjuk addigra én már nem leszek itthon, de este úgyis talizunk még.
Még nem jött e-mail arról, hogy mi van a dániai úttal kapcsolatban, pedig állítólag már tegnap kellett volna. Na mindegy előbb - utóbb majd csak lesz valami. Ma elolvastam Szabina megjegyzéseit, amit az irományaimhoz írt. Az egyikre reagáltam is, de a másikra már nem. Úgy hiszem ezzel még nincs megoldódva a probléma. Ilyen téren sokat változtam, már nem vagyok olyan hiszékeny mint anno. Egy - két hangzatos szóval még nem tudok mit kezdeni. Na mindegy.
Na most lépek, mert kezdődik az Esmeralda és ez kihagyhatatlan :P:P:P:P Na majd később folytatom.

Itt vagyok az irodában, dél előtt néhány perccel értem ide. Azért az utolsó pillanatban értem ide, mert még otthon voltam és épp kint cigiztem, amikor váratlanul betoppant Adri, a volt lakótársam. Elkezdtünk dumálgatni, de mondtam neki, hogy nekem mennem kell mert idő van. Gyorsan beköszönt Arlettnak és Nikinek, aztán elkísért engem az irodáig. Itt még elszívtunk 1-1 szál cigit, majd elköszöntünk egymástól. Az irodába ahogy beértem szinte egyből volt mit csinálni. Ajánlatkérésekre kellett vissza reagálni, fel hívtam 2 utazási irodát is, mert szükségem volt néhány infóra, ami nem volt feltűntetve a prospektusaikban. Miután ezekkel végeztem elküldtem az ajánlatkérésre a válaszokat. Közben bejött egy csajszika, aki persze nem magyar volt, hanem angol. Lassan már úgy érzem magamat, mintha nem is Magyarországon élnék, annyi külföldi emberrel találkozom nap, mint nap:) Aztán láttam, hogy keresett a Bán, így visszahívtam. A dániai úttal kapcsolatban keresett. Mondtam neki, hogy gyakszin vagyok (mintha tegnap nem említettem volna neki, na mindegy). Mondta, hogy beszélnem kellene Holczinger Évával ma az úttal kapcsolatos új infók miatt, de mivel innen nem mehet csak úgy el, így nem rég felhívott az Éva. És igeeen, igeeen, igeeen.... mehetek Dániába:):):):):):) Királyságoooos:):):) Csak az az egy kikötésük van/volt, hogy hétfőn menyjek el Besze Tibor dokihoz egy kivizsgálás erejéig. Na gondoltam magamban szuper, hogy én soha nem tudom elkerülni az orvosokat. :( Már hócipőm tele van velük. Nem a Beszével van konkrétan bajom, Ő nagyon jófej, csak úgy amblok az összes olyan semmilyen. Na mindegy ennyit ér nekem az út, hogy elmegyek. :):):) Most muszáj lesz félre tennem az ellenszenvemet, ha menni szeretnék. Ez legyen a legkevesebb, de ez a hír most nagyon feldobta a hangulatomat:):):):) Na egy hatalmas csók mindenkinek!!!
később folytatom....
18:46--> Most épp itthon vagyok de valószínűleg elmegyünk Gyöngybe Bandi, Viki, Era és Én. Délután 15 órakor elengedett a Rita, és mielőtt leléptem volna apum felhívott, hogy ott van az Oktogonnál, úgyhogy az iroda előtt taliztunk. Aztán egy jóóóóó nagyot sétáltunk és most kivételesen én kísértem el őt a Keleteibe:):):) Sétálgatás közben negyon jót beszélgettünk:) Miután elment, én bementem a Marczira, hogy beszéljek Bánnal. Be értem, és kapásból szar hírrel fogadott a Dienes Tomi. Sem Ő, sem pedig Tari Feri nem jöhet. Hm...f***sz ki van. :(:(:( Na mindegy. Aztán végre január óta most először taliztam Szalai Norbival:) Jó volt már látni. Váltottunk 1-2 szót és ennyi. Aztán haza jöttünk, mert Viki ide jött Blahára. Most fogunk indulni Gyöngybe.
pusz
Még csak annyit fűznék ide, hogy végül én nem mentem ki a Gyöngybe Bandiékkal, mert fáradt voltam, meg a kedvem is elment. Úgyhogy itthon maradtam Nikivel, Lórival, és Arlettal. Olyan 22 óra után valamikor értek haza Bandiék, kimentünk még 1-1 szál cigire és utána csicsika volt. Így zárult a nap.

IDÉZETEK --- csak úgy

Lépj tovább...hisz ez az élet! Csalódás, szomorúság, öröm, boldogság, pillanatok sokasága. Ez alakít Téged is... a sorsod, erősödsz, gyengülsz, de mindenképp megtanulsz valamit. Lehet, hogy naív vagy, lehet, hogy túl negatív. De vannak barátaid akik segítenek.

*

A barátság aranyfonal mely könnyen elszakad össze lehet ugyan kötni de a csomó megmarad.

*

Nem az együttlét múló percei kötnek össze egymással lelkeket, hanem az együtt töltött idők felejthetetlen emlékei!
*

Inkább viselem mindenki gyűlöletét, minthogy színészkednem kelljen bárki szeretetéért.

*

Barátainkban kételkedni: nagyobb szégyen, mint csalódni bennük.

*

A bizalom törékeny kincs: ha egyszer elnyertük, óriási szabadságot kapunk általa, de ha egyszer elvész, olykor lehetetlen visszaszerezni.