2009. 02. 03.

Buona sera a tutti!!!

19:30 van. Kb 1 órája vagyok itthon, mert suli után meg vártam Szabinát és együtt be mentünk a Marczira. Illetve előtte elkísértem "életem párját" a Mammutba (Saturn), mert fülhallgatót vett az MP 3-hoz. Szóval ez után bementünk a többiekhez. Még az udvaron összefutottunk Dienes Tomival, Tari Ferivel meg Báder Ricsivel. Váltottunk velük néhány szót, ja és Feri megjegyezte, hogy nem ad a vacsijából (nem mintha kértünk volna:P), mert tejbepapi volt. Majd bementünk az épületbe, és felnéztünk a Miksuhoz meg a Balázshoz. Mivel ma Balázs névnap van így felköszöntöttük, majd dumálgattunk velük kicsit. Bár mindig megszívom valahányszor ott vagyok náluk mert a világból is kiszivatnak. Állandóan piszkálódnak valamivel, ami persze nem bántó, mert tudom, hogy csak poénkodnak így én is visszavágok nekik:) Miután őket letudtuk Szabina mondta, hogy Ő elindul haza. Így hát elköszöntem tőle és felugrottam a Vikiékhez a másodikra. Őszintén szólva kb 5 percet ha ott lehettem, mert ránéztem Erára, és láttam, hogy elég depis, nekem meg valahogy nem volt hangulatom most punnyadni, így fogtam magam és leléptem. Gyorsan rácsöriztem Szabinára, hogy meddig ment el, mert ha nem nagyon akkor várjon meg és megyek utána. Szerencsém volt, mert még ott volt valahol a közelben. Aztán elmentünk a Moszkva térre és metróval jöttünk haza. Ha minden igaz, holnap valamikor megyek majd Szabináékhoz, mert már nagyon régen láttam pici lánykáját, és már nagyon szertnék vele játszani:)
Na, majd holnap jön a folytatás...
Jó éjt mindenkinek:)
cuppantás
Keresztlányommal Zitával :)


Szabinával





Bandival


Erával



Vikivel



Dancsival











Hali!

Végre itthon:) Mára ennyit a suliról. Föci óra volt, és igazából nekem semmi bajom ezzel a tantárggyal, meg a tanárnővel se, de valahogy eszméletlen uncsi volt. Már alig vártam, hogy vége legyen és jöhessünk haza. Pedig még az órai anyag sem volt valami bonyolult. Talán azért lehet azt mondani, hogy unalmas volt, mert olyanokat beszéltünk át, amiket anno középsuliban én már tanultam. Meg hát ugye abból érettségiztem. :) Igazság szerint még csak mostanában lenne vége hivatalosan az órának, de ez a tanár mindig jóval hamarabb elenged minket. Hááát nem jó fej?:):):):) Miközben írogatok itt nektek várom Életem Párját....na ki találjátok kire gondolok? Igeeen, hát persze ki is lehetne más, mint Szabina:P:P:P:P Az előbb beszéltem vele, és mondta, hogy jön, csak az urát várja, hogy haza érjen és utána indul is. Kár hogy ilyen ratyi idő van, mert így nem hozza el Zitát a kislányát:(:(:(:( Már hiányzik a kiscsaj, mert tök régen láttam. De most ez a hétvége is kimarad, mert megyek haza kis családomhoz, :) szóval talán majd csak jövőhét végén megyek Szabináékhoz. Na de ez a jövő kérdése, addig még ki tudja hogy alakul kicsiny életem....?!:):):):)
Eddig ennyi, amit tudok mondani....folyt. köv. később


Boldog névnapot Balázs :)
Halihó Everybody! :)





Először is borzasztó csúnya időnk van ma, esik az a fránya eső...:( Tiszta lehangoló tud lenni, legalábbis számomra. És ha ez nem elég ma is suli :S Szupeeer. Föci órám lesz, ami nem olyan gáz.


Tegnap este még annyi történt, hogy beszélgettem MSN-en apucikámmal, szegénykém eltörte a csuklóját:( Remélem minél hamarabb rendbe jön!!!


Szabina is megtalált...hm(életem párja):P:P:P:P Ma reggel írtam neki vissza, hogy ha gondolja eljöhet, mert ráérek délután. Nem tudom, hogy ilyen időben is eljön-e de ahogy ismerem ez nem annyira hátráltatja őt...hehe, csak kicsit vagyok gonosz mi?! Bandi is most ment el suliba az előbb, mert kicsit elaludt:P:P:P Remélhetőleg nem cseszik le a fejét nagyon emiatt. Ja igen ma Balázs névnap van...ez úton is szeretnék Boldog névnapot kívánni Nagy Balázsnak és Faluhelyi Balázsnak:):):):)


Hm...tegnap kaptam levelet Dancsitól, Ő most Dániában van mint tudjuk és szoktunk írogatni egymásnak. Mivel tegnap este nagyon lassú volt a net, így ma tudtam csak reagálni neki. Remélem megkapja a levelet. :)


Na asszem, most ennyi egyenlőre.


cuppanós nektek