2009. 03. 28.


Miksu és Bandi tavaly nyár elején :) nooo commeeent...
Húúú-haaa ez asszem még 2004-ben készült (talán)
Zita: "Fogd be Kiki" :)
Babubabubabu:)
Hogy te mennyit piálsz csámpi:):):)
Tente baba, tente....
Digiévkönyves kép....Bandi, Én, Era, Dancsi
Tisza 2008 nyár: Ricsi & Miksu
Feri&Én&Bandi tavaly vagy tavaly előtt év vége fele talán
Hiiiiiiiiii
Koleszos buli:) De jóóó is volt
Én + Feri + Szabina + Bandi

disznóvágás:S

Csá Mindenki!

Hát igen az itthon töltött idő valahogy mindig olyan gyorsan telik. Tegnap délután jöttem haza, de már ez a szombati nap is tök gyorsan telik. Igaz most épp disznóvágás van nálunk, de nem hiszem, hogy csak emiatt van így. Mondjuk ez a disznótor azért jött rosszkor, mert így nem valami sokat vagyok a családommal, mert mindenki sürög - forog. Én meg ugye nem sok mindenben tudok sajna segíteni, majd csak később amikor mosogatásra kerül a sor. :) Végül is addig sem tétlenkedtem, mert kiporszívóztam a konyhában és a lépcsőtérben, utána meg fel is mostam ebben a két helységben, plusz az anyukámék szobájában is. Meg persze igyekeztem rendet csinálni a konyhában, elmosogattam, elpakolásztam stb...

Amúgy tényleg bejött az a filozófiám, hogy haza kell jönnöm és pihennem kicsit, mert már most úgy érzem, hogy valamivel jobb a lelki világom. Na nem azt mondom, hogy most már semmi bajom és hogy happy az élet, de 1 fokkal már elviselhetőbb a helyzet. Nekem nagyon sokat jelent, ha a szüleimmel és a tesókámmal is lehetek, mégha csak kis időre is.
Most egyenlőre ennyi lenne....majd még este jelentkezem...

Vége a disznóvágásnak. A többiek ettek. Én nem mert nem voltam éhes, mert kajcsi előtt ettem barack befőttet. Na mindegy azért átmentem a szomszédba, és legalább beszélgettünk egy jót a családdal. Aztán itthon apum mutatott néhány csengőhangot meg ilyeneket. Hát nagyjából ennyi lenne mára.
puszi
jóéjt