2009. 07. 13.

Orvostól-orvosig....eredmény? ..... nem sok

Sziasztok!

A mai napom elég nyüzsgős volt, ugyan is orvostól - orvosig járkáltam szinte egész nap.
Kora reggel elindultam a Kapás utcába az orr - fül - gégészetre, és ott dekkoltam több, mint egy órát, mire behívtak. Aztán leküldtek a röntgenbe, ahol szintén üldögéltem nem keveset. És még üldögélhettem is volna ha nem jön egy srác, és nem derül ki, hogy lefagyott a rendszer, így jó ideig nem is lett volna eredménye, hogy mi volt a röntgenen.
Így aztán fogtam magam és eljöttem. Bementem a Marczira, ahol beszélgettem Ferivel meg Zsoltival. Aztán később megjött Era is. Egy pár órát ott töltöttünk (közben Miksa is begurult :) ).
Aztán 3-an, Miksu, Era és Én elindultunk. Erával vissza mentünk a Kapásba a leletemért, Miksu meg a Mammutba ment.
Miután megkaptam a leleteket vissza kellett mennem a orr - fül - gégészetre. Na az kegyetlen volt, mert már másik dokinő volt, de valami extra brutál bunkó paraszt valaki volt. Nagyon lekezelően viselkedett. Alig vártam, hogy végezzek. Annyit viszont sikerült intéznem, hogy írtak fel gyógyszert, ami remélhetőleg hat majd.
Aztán haza jöttünk, ettünk egy keveset, mert alig ettünk egész nap.
Majd írt a Zsolti egy sms-t, hogy az Astoriánál melózik, úgy hogy fogtuk magunkat és kimentünk hozzá, hogy ne legyen egyedül. :) Az a poén, hogy az uccsó pillanatban értünk ki, mert már épp végzett.
Na mindegy...
Mivel itthon nem igazán tudtunk volna mit csinálni így vissza mentünk Zsoltival a Marczira.
Miksu nagyon vicces volt amikor meglátott, mert megint benyügött valami olyan szöveget, amit álltalában szokott ha meglát:):):) Nem is Ő lenne, ha nem így viszonyulna hozzám:):):)
Egy ideig bent elvoltunk, beszélgettünk a többiekkel, nevetgéltünk...
Majd mi haza jöttünk, mert Erának fájt a foga és eléggé szenvedett már tőle.
Itthon még evett egy keveset, majd kicsit beszélgettünk még, és olyan 9:30 körül lépett haza...
Utána én neki álltam gépezni, megnéztem amit ilyenkor szoktam...e-mail-ek, iwiw, facebook..., majd felléptem egy kicsit MSN-re is és beszélgettem öcsémmel.
Hát ennyi lenne mára.

Jóéjt