2009. 05. 17.

Szombat és Vasárnap

Hy!!!!

Szombat:

Délelőtt itthon voltunk Bandival. Én olyan 9:30 körül ébredtem fel, és mivel nem akartam nagyon zajongani, ezért nem kezdtem neki a takarításnak. Addig mostam egy adag ruhát, meg gépeztem...melókat nézegettem, mint mostanában mindig. Aztán Bandi olyan 11:30 körül felkelt, tett-vett, pakolászott, meg ilyenek. Aztán neki ült msn-ni Vikivel én meg addig felmostam a lakásban. Közben keresett az Anti telefonon, de nem tudtam egyből felvenni, mert nem volt a közelembe a teló. Mindegy később visszacsörgettem és megbeszéltünk néhány dolgot.
Dél körül én ettem pár falatot, viszont Bandi nem volt éhes, így egyedül kajoltam. Utána összeszedtük magunkat és bementünk a koleszba. Ott nagyon jól elvoltunk, beszélgettünk a többiekkel, meg a srácok velem szívóztak, a szülinap miatt. :):):):):) Aztán beszéltem Erával, hogy mikor jön hozzánk. Meg dumáltuk és olyan 21 óra után Bandival haza is értünk.
Arlett és az egyik barátnője itthon voltak. Készültek bulizni menni, mert mentek megünnepelni Arlett 25. szülinapját:) Era meg Én elkezdtünk kaját készíteni, hogy ne ma kelljen, de mivel éhesek is voltunk, ezért ettünk is egy keveset. :) Aztán még fent voltunk egy ideig, de én valamivel hamarabb mentem csucsukálni, mint Era és Bandi. Olyan hajnali 2 körül Arlett haza ért és mivel itthon hagyta a kulcsát, ezért mentem és kinyitottam neki az ajtót, aztán vissza feküdtem aludni, de most valahogy nehezen ment, mert nem éreztem jól magam. Na mindegy.

Vasárnap:

Elég korán ébredtem fel, mert fájt a hasam, meg a fejem. Aztán kimentem a mosdóba, majd vissza pihentem egy kicsit. Közben Arlett is fölébredt, mert ugyebár a Dallast azt nézni kell:) Közben beszélgettünk, hogy milyen volt az estéje, meg ilyenek. Bandi meg Era még alszanak...jó kis alvókájuk van mi?! hehehe