2009. 07. 28.

Öcsikém még jön a héten:) Era is haza jön végre:)

Hellóóóó!!!

Húha, nem is tudom, hogy mit is írjak,mik történtek az elmúlt időszakban...?! Azért megpróbálok egy fajta összesítést írni nagy vonalakban.
Újabban nagyon gyorsan telnek a napok. Igazából nem is tudom napokra bontani, hogy mikor mi történt, mert nagyon összefolynak.
A rádióból még mindig nem szóltak, hogy kell-e egyáltalán menni még, vagy most már teljesen fel adhatom az egészet. Mivel nem szeretnék bizonytalanságban maradni, ezért mihelyst kiderült, hogy a rádiónál nincs minden rendben keresetem más munkahelyet. Jelenleg a Marczira járok gyakorlatra. Kézműves munkát végzek ott, mint pl. festés, kerámia, és még sok - sok érdekes és szebbnél - szebb dolgokkal foglalkozunk. Ma már dicséretet is kaptam, hogy jól csináltam a dolgomat. Hm...mondanom sem kell nagyon örültem:)
Tegnap itt volt öcsikém:) Nagyon örültem neki, mint mindig:) Ma viszont el is ment, mert valami kiránduláson vesz részt. De jó, mert még a héten fogom őt látni, ugyanis csütörtökön és pénteken is itt alszik még. A másik jó hír, hogy most olvastam Viki blogját és Era végre jön haza:):):):)
Szóval most végre történnek jobb dolgok is:)
Na asszem most ezzel zárom is a soraimat....most más nem jut eszembe..
Majd ha lesz valami írok még.

pusz