2009. 04. 26.

Szombati élményeim

Jó reggelt!

Húha na nézzük....tegnap sajna nem tudtam írni, mert nem igazán volt rá lehetőségem. Igaz a délelőttöt itthon töltöttem, de akkor még nem történt semmi extra, amit érdemes lett volna leírni.
Bandi aránylag hamar lelépett itthonról, mert ment be a Marczira Vikihez, így én egyedül maradtam itthon. De nem kell félteni, mert elvoltam...zenét hallgattam, gépeztem, mostam...stb.
Majd olyan 10:30 körül felhívtam Szabinát, hogy akkor hány óra körül talizunk az Őrsnél. 13:00 órára beszéltük meg a "randit". Fél 1-kor el is indultam itthonról és még jól is tettem, mert kiderült, hogy Szabina hamarabb végzett a dolgaival, mint gondolta és így Ő várt rám:) Őszintén szólva furcsa érzés volt látni őt másfél, 2 hónap után. Ő egyből a nyakamba "ugrott" de én valahogy nem igazán tudtam hogy kezelni a helyzetet. Nem éreztem úgy, hogy nekem is ugyanezt kellene tennem. Persze megöleltem de nem úgy ahogy Ő engem. Na mindegy. Aztán hozzájuk menet a buszon végig dumáltunk. Amikor oda értünk hozzájuk már alig vártam, hogy lássam Zitát:):):):) Nagyon furi volt, mert valószínűleg nem nagyon ismert meg a kis Tüncikém, mert nagyon szégyenlősen viselkedett amikor meglátott. :) Aztán idővel megolvadt a jég és minden olyan volt mint régebben. Nagyon sokat játszottam Zitával, meg Ő is húzta a fölsőmet, ha azt akarta, hogy menjek vele ide - oda....nagyon kis cukorfalat volt:):):):) Aztán Szabináék kitalálták, hogy csináljunk palacsintát, így azt ettünk ebédre mondhatni. :) Punkyval is megbeszéltem a nézeteltérésünkte. :) Délután pedig lementünk mind a 4-en sétálni a közeli tóhoz. Gyönyörű idő volt, úgyhogy tökre megérte. Amikor már vissza fele sétáltunk mondtam Szabináéknak, hogy én már nem megyek fel hozzájuk, hanem inkább lépek haza. Aztán Punky-tól és Zitától elköszöntem még a buszmegállóban, Szabina pedig elkísért az Örsig. Beültünk az Árkádba meginni egy NORMÁLIS kávét, sokat beszélgettünk főleg az Ő életéről. Aztán lassan elköszöntem tőle és mentem a metróhoz, és ott meg összefutottam Lacival (az egyik segítő volt Dániában). Na akkor még vele is dumálgattam kb fél órát. Mindezek után még benéztem a Marczira mert nem volt kedvem egyedül itthon kuksolni. A Mammutnál összefutottam Arlettal, kérdezte hova megyek, mondtam neki, hogy be a többiekhez. Akkor Ő is csatlakozott, mert mondta, hogy a párja még melózik így majd csak késő este taliznak. 20 óra után értünk be a koliba, beszélgettünk Ricsivel, Bandival, egy kis ideig Dorina is ott volt. Olyan 21 óra körül leléptünk és haza jöttünk. Bandival elkezdtünk kajolni, Arlett vissza ment Budára a párjához. Kaja után kimentünk cigizni, nagyon de nagyon jókat beszélgettünk, nosztalgiáztunk, aztán Bandi elment aludni. Én hajnali 2-kor tértem nyugovóra, mert még írtam 1-2 e-mailt néhány embernek:)
Nos ennyi a tegnap.
Hogy ma hogy s mint lesz még nem tudom, mert nincs kiforrt tervem, hogy mit csinálok majd, de gondolom benézek a Marczira, és majd ott elleszek, mint általában mindig:):):):):)
pusz