2009. 10. 14.

rövidke beszámoló

Itt mindenki rajta van, akik ott voltak ezen a jeles napon:):):):)


Hello Mindenkinek!

Húúúú a mindenit milyen régen írtam már bejegyzést. Teljesen el is felejtkeztem a blogomról egy ideje. Őszintén szólva ezt a nagy lemaradást nem is igazán tudom bepótolni, hisz ki emlékszik már arra, hogy mi történt az elmúlt másfél hónap alatt, de az az egy biztos, hogy voltak nagyon pezsgő napjaim, de voltak olyanok is, amikor majd halálra untam magam.
Tök hihetetlen, hogy már október van. Ráadásul 1 - 2 napja pocsékk idők járnak, folyton esik az eső és még a szél is fúj, mint az állat.

Ezt leszámítva amúgy elvagyok...éldegélek. A napjaim szinte ugyan úgy telnek, mint anno.
Heti kétszer melózok a rádióban, a többi napon viszont a barátaimmal vagyok. :) A Norbival kapcsolatban csak annyit, hogy sajna elég rövidre sikeredett a mi ismerkedésünk, ugyanis miután volt nálunk nem sokra rá le is zárult az a korszak. :(:(:( Hát röviden ennyi
Néhány fontosabb esemény, amit úgy érzem érdemes megemlíteni....

1.)
Szeptember (péntek-vasárnap) 25-27---> Otthon voltam Gyomaendrődön és most először velem jött Era is. Már ideje volt, hisz elég régóta vagyunk barátnők, szóval aktuálissá vált a dolog. Pont jól időzítettük a hazamenetelt, mert 26-án unokabátyámnak volt a szülinapja, amit meg is ünnepeltünk családi körben. Grilleztünk, kajoltunk, és sokat beszélgettünk. Era is nagyon élvezte az egészet, mert végre nyugodt környezetben lehetett és ki tudta magát pihenni.
27-én (vasárnap) Era szülinapja volt, úgy hogy próbáltam neki örömet szerezni. Főztem neki fincsi kávét és azzal ébresztettem őt és közben "fel is köszöntöttem":):):):)
Mivel anyukámék is tudták, hogy aznap van az egyik legjelesebb nap az életében, így ők is kedveskedtettek neki egy kis aprósággal. :) Drága barátnőm olyan aranyos volt, mert teljesen meg volt hatódva a meglepetéstől. :)

2.)
Október 3 (szombat)---> Húúú ez egy nagyon zsíííír nap volt, ahogy Norbi mondaná. :) Tudni illik sajna aznap amikor Era szülinapja volt nem tudtunk neki összehozni bulit, így erre a napra esett a választás. Hála istennek ez a nap mindenkinek aktuális volt arra, hogy felkészüljünk Era meglepi bulijára, amit előtte már vagy 2 héttel elkezdtünk szervezni. Őszintén szólva nem volt egy egyzsrű feladat, mivel Era létten-nyomon a "nyakunkon" volt. De azért igyekeztünk mindent okosba elintézni, hogy még csak ne is sejtse mi vár rá szombat este.
S láss csodát valamit nagyon jól csináltunk, mert Erika nem is gyanakodott semmire.
Húúú, hát a buli leírhatatlanul jól sikerült, szerintem a vártnál sokkal jobban. Mindenki jelen volt, akik számítottak és akik közel állnak Erikához. Jah, egy embert kivéve, Vikit, mert ő sajna beteg volt, így nem lehett velünk.
Még mielőtt megérkezett volna Era már mindenki tiszta stresszben volt az izgalomtól, meg attól, hogy minden 100%-san rendben legyen. 18 órára lett megbeszélve Erikával, hogy jöjjön be a koliba, de történt egy kis incidens, amire nem számítottunk, így majd másfél óra késés után érkezett meg az ünnepeltünk. A tornateremben ahol a bulit tartottuk sírí csönd uralkodott, és mindenki nagy izgalommal várta, hogy mikor toppan be Erika. Hm...végre valahára megtörtént a várva várt pillanat. :) Egyből elkezdtük neki énekelni a "Boldog szülinapot" című számot. Aki ismeri Erikát, az gondolhatja, hogy már ekkor potyogtak a könnyei csajszikámnak:) Ez után Norbi mondta el saját kis versét, amit külön Erának írt erre az alkalomra. Őszinte leszek rohadt jól sikerült vers lett, mert teljes mértékig "Erikás" lett. :)
Aztán megkapta az ajándékait, ettünk tortát (marcipános). Utána buliztunk este 22 óráig.
Era nagyon aranyos volt, mert mindenkinek megköszönte, hogy ott volt.


Nos asszem az elmúlt egy - másfél hónapban ezek voltak azok a kiemelkedő napok, amikre szívesen emlékszem vissza. Elnézést, ha valami nem jutott eszembe.

Minden jót mindenkinek és öltözzetek fel rétegesen mert nagyon hideg lesz mostantól.
millió pusza