2009. 06. 06.

Szombat délelőtt...pakolás, rendezkedés, takarítás... (Kokkenfakken Dr. Zsír Boldog Névnapot:):):))

Helloooooo!!!!

A hétvége úgy fest eléggé nyüzsgő lesz, mert Viki lassan de biztosan hordja át a cuccait a Marcziról a Blahára, ugyanis szeptembertől itt fog lakni, csak nyárra sem szeretné az össze holmiát haza cipelni ezért már most ide rendezkedik be.
A napunk java része eddig azzal telt, hogy átrendeztünk Bandi és Viki szobáját. Ágyakat húztunk - vontunk, közben takarítottunk, és igyekeztük úgy elrendezni Bandiéknak a szobát, hogy mind a kettőjüknek kényelmes és ideális legyen. Szerintem megérte a nagy meló, mert sikeres eredménye lett a munkánknak, mert minden a helyén van, és mindenki kényelmesen elfér:)
Pakolás után megengedtünk magunknak egy cigiszünetet, majd Viki és Bandi össze szedték magukat, mert még be kellett menniük a Marczira még jó néhány dolgot elhozni. Én addig fölmostam közben a nappalit, konyhát, a saját szobámat és a Bandiék szobáját. Most "csillog-villog" minden. Legalábbis sokkal nagyobb tisztaság van, mint előtte, amikor mindenfele szállt a por és a piszok.
Most miközben írogatok, eszek is, mert ma még nem ettem egy falatot sem. Találtam itthon zöldséges köretet és azt hamizom épp. :)
Ha minden igaz akkor olyan 15 óra körül jön az én kis "életem párja" (Szabina). De szerintem vele is itthon leszünk leginkább, mert nekem nem sok kedvem van bárhova is kimozdulni legalábbis jelen pillanatban.

Ma a Norbertek ünneplik a névnapjukat és nekem ugye bár van egy nagyon kedves édes barátom, akit szintén így hívnak. Neki szeretnék Nagyon boldog kokkenfakken-os, flash-lős névnapot kívánni:):):):):) BOLDOG NÉVNAPOT DEAR BÖLCS SZALAI!!!!:):):):):)

Délután:

Az egyedül töltött időt, amit itthon töltöttem gépezéssel ütöttem el leginkább. Nagy meglepetésemre olyan 15 óra után kicsivel Bandi fölhívott, hogy menjek már le a combinóhoz, mert annyi cuccot hoztak a Vikivel, hogy nem tudják fölhozni. Lementem, fölpakoltunk, majd nem sokra rá megérkezett Szabina is. Egy ideig elvoltunk, nagyon nem csináltunk semmi érdemlegeset. Olyan 18 óra után elkezdtünk arról beszélgetni, hogy mit csináljunk vacsira. Mivel még volt pipicomb a mélyhűtőben ezért kitaláltam, hogy azt kéne kicsit bepácolni, majd úgy megsütni. Aztán kiderült, hogy nincs itthon olyan fűszer, ami jó lenne, ezért fogtuk magunkat, és Szabinával lementünk a Match-ba. Vettünk Gyros ízesítésű fűszerkeveréket, meg mirelit krumplit. Itthon bepácoltuk a húst a fűszerrel és amig "érlelődött", addig kint cigizgettünk, meg beszélgettünk. Aztán neki álltunk megsütni a húst meg a krumplit.
Majd szépen neki ültünk 4-en és megvacsiztunk. Mindenkinek nagyon bejött a hús, úgy hogy lehet, hogy legközelebb is csinálok valami hasonlót. :)
Aztán elpakolásztunk, rendet tettünk, letakarítottam a villanytűzhelyt.
Majd kimentünk és ismét cigizgettünk, dumálgattunk...egy szóval nagyon jól elvoltunk. Meglepő módon most Viki sem rohant el már nyolckor csicsikálni. :):P
Végül csak én meg a Szabina maradtunk, mert Bandiék elálmosodtak. De most kivételesen Szabina is emberi időben ment haza, legalábbis a múltkorihoz képest. Viszont holnap is eljön, de akkor már hozza Zitát is, aminek már így előre nagyon örülök, mert mostanában nem látom olyan gyakran az én kis Tüncikémet (sajna).
Miután Szabina lelépett, én még elpakoltam a konyhában az elmosogatott edényeket meg ilyeneket.

Jóóóó éjt