2009. 04. 10.

Elkezdődött a tavaszi szünet:) Bandi haza ment:(

Halihóóóóóóó!

Hááát igen itt a szünet, ami nekem most annyira nem nagy cucc, mert itt maradtam Pesten. Sőt most annyira még nem is örülök neki, mert elég szar a Bandi nélkül. Eddig a legtöbb esetben úgy volt, hogy van én léptem haza hamarabb, vagy együtt, így még nem nagyon.
Jóóó végül is nem para, mert szerintem el leszek és föltalálom majd magam, hisz azért lesz elég dolgom...pakolászás, mosás, vasalás, meg ilyen apró-cseprő dolgocskák. Szóval van olyan érzésem, hogy unatkozni nem nagyon fogok:)
Na a kis bevezető után nézzük milyen napom volt eddig....
Először is reggel direkt időben föl szerettem volna kelni, mert 9-re oda kellett érnem a fogdokihoz. Persze kb 7:30 körül keltem fel, úgyhogy akkor már azért nem lehet tötyörögni annyira. Gyorsan fölöltöztem, rendbe szedtem magam, meg hasonló ilyenek, majd Bandival kimentünk egy cigire. Aztán én le is léptem, mert tartottam attól, hogy nem érek oda időben. De megsúgom, nagyon jól számítottam ki az időt (akaratom ellenére) és kb 8:53 körül már abban az épületben voltam ahol a doki is van. Na ugye nem is vagyok olyan kis szerencsétlen:P:P:P:P Mint általában a fogdokiknál, itt sem volt valami kellemes, de legalább a dokinő nagyon szimpatikus volt, és nem csak a fájós fogamat kezelte le, hanem még azon kívül kettőt. Na mindegy, de legalább most egy ideig biztos rendben lesznek, legalábbis bízom benne:) Aztán mivel nagyon szép idő volt egséz nap, így gondoltam egyet, és a Margithíd Budai részétől elsétáltam a Mechwart ligetig. Nem mondom, hogy nem fáradtam el, de azért tök kellemes volt számomra az a "kis" séta. Úgy érzem annyi pont kellett is. De azért a Mechwart-nál fölszálltam a combinóra, mert nem mertem bevállalni még egy megállónyi sétát. De tök büszek voltam magamra, mert így is aránylag rövid időn belül beértem a Marczira. :) Amikor beértem felhívtam Bandit, hogy jöjjön le a földszintre mert nem volt kedvem fölmenni. Le is jött. Közben Anti is oda jött hozzám/hozzánk és beszélgetésbe elegyedtünk. Aztán el kezdtük intézni Bandi utazását, mert nem találta meg a 90%-os kedvezményes utazásáról szóló kis papírkát, így körbe jártuk a marczit, hátha valaki tud segíteni, hogy ne kelljen teljes áru jegyet venni. Sajnálatos ,ódon nem nagyon voltak segítőkészek odabent, így elindultunk a Keletibe és Bandi vett le pénzt a kártyájáról. Aztán elmentünk a Blahára, és onnan vártunk egy alacsony padlós buszt, ami kivisz a Keletibe. Amikor kiértünk Bandi elment jegyet venni, majd elsétáltunk az egyes vágányhoz, amihez kellett egy nagy kerülőt tenni. Szóval azért elfáradtam rendesen. Aztán Bandit föltették a vonatra, ott még beszélgettünk 3-an, majd elment a vonat. Aztán a bajáratig együtt mentünk Miksuval, majd szét váltak útjaink, mert Ő buszozott, én meg metróztam. Kb 14:30 körül értem haza. Itthon van Arlett és a párja, akit szintén Bandinak hívnak. :) Gyorsan tettem be egy adag mosni valót, és közben nézem Esmeraldát. :) Az előbb mondta Arlett, hogy lehet, hogy még ma elmegyünk sétálni valamerre:):):):):):):) Hát ennyi lenne. Sok cupp