2009. 05. 19.

egy foggal kevesebb

Reggel Niki kornyikálására keltem, ami mondanom sem kell nem érintett túl kellemesen. Na mindegy, felkeltem, mostam, feltakarítottam...
A délelőttöt itthon töltöttem. Arlett olyan 12 óra körül haza jött, akkor kajoltunk mind a ketten, meg kimentünk cigizni, beszélgetni.
Aztán most már tényleg elszántam magam és elmentem a fogorvoshoz, mert már hetek óta szenvedtem az egyik fogammal és most már nem volt elviselhető. 14 órától rendelt a doki, úgyhogy teljesen időben értem oda:) Ahogy az utcában sétáltam csörgött a telóm, és gondoltam megint az az idős néni zaklat, aki folyamatosan csörgetget már több, mint 1 hete. Úgy is voltam vele, hogy nem veszem fel, had csörgessen, de feltűnt, hogy ez már nem Ő lehet, mert tovább csörgött a telcsim. Láttam vezetékes szám és pesti. Gondoltam ezt azért már illő fölvenni, és milyen jól is tettem, mert munka ügyben keresetek. Tökre meg is örültem a dolognak, még azt is elfelejtettem egy kis időre, hogy fájt a fogam:) A hapikával elég hosszasan eldumálgattunk, én is meséltem ezt-azt, meg Ő is, aztán mondta, hogy ha tudok akkor jövőhéten kedden menjek be egy beszélgetésre:) Szóval most egy kicsit úgy látom, hogy ott van az a bizonyos fény az alagút végén:) Na jó most még nem akarom elkiabálni, hisz itt még nem dőlt el semmi, de nagyon reménykedem, hogy ez most már tényleg össze jön.
A dokinál egy ideig várakoznom kellett, de annyira nem sokat. A váróban ott volt 2 idős hölgy, egy bácsi, meg egy srác. A srác folyamatosan engem stírőlt, ami persze nemesett szarul...:) egyszer-egyszer össze is akadt a tekintetünk:) Aztán bementem a rendelőbe, a doki mondta, hogy húzni kell a fogamat, mert nagyon hülyén van eltörve, és ha most nem húzza ki, akkor később szájsebészet lett volna a dologból. Aztán amikor végeztem a srác még kint volt a váróban, én mindenkitől elköszöntem, és a srác feltűnően nagyon bőszen vissza köszönt:):):):)

Aztán mivel nagyon szép idő volt ma egész nap, úgy voltam vele, hogy sétálok egyet, és a Margithídtól elsétáltam a Mechwart - ligetig és csak ott szálltam fel a combinóra. Amikor beértem a Marczira mindenki nézett nagyokat, hogy velem meg mi történt..."hülye" Balázs egyből azzal jött, hogy ki vert meg?! hehehe
Na a nagy ámulás és bámulás után elkezdtünk dumálgatni, aztán mivel ment ki az érzestelenítő hatása elkezdett fájni a fogam, úgyhogy kénytelen voltam bevenni egy fájdalomcsillapítót. (azóta sem fáj a fogam helye hála istennek). Persze érzékeny, mint állat, de ez is elmúlik idővel.
Ma szinte mindenki nagyon poénos hangulatában volt, mert Dienes Tomi, meg a Tari feri is lökték a hülyeségeiket ezerrel. :) Egy - két beszólásukon röhögtem, mint állat:)
Aztán szokás szerint eljöttünk és kb 21 óra után értünk haza. Itthon én ettem levest, mert nagyon éhes voltam, mert ma kb semmit nem ettem. Bandi addig gépezett egy keveset. Utána kimentünk Arlett, Bandi meg Én egy cigire. Arlett azóta elment aludni, Bandi még pancsizik. Lassan viszont én is lépek, mert fáradt vagyok és remélhetőleg holnapra már ennyire sem fog fájni a fogam helye, mint most.

Jóóócccaaakkkkáááátttt mindenkinek!!!

megint elkezdődött egy hét....HÉTFŐ!

Hát a hétfőket úgy alapból nem csípem valahogy. Még nagyon messze van ilyenkor a hétvége...:(
Húúú na nézzük mit is csináltam...
Mint mindig mostanában, jóformán még ki sem keltem az ágyból és már melókat keresgéltem, de nem találtam olyat, ami megfelelő lenne. Illetve olyat találtam, csak vagy anyanyelvi szinten kéne beszélnem olaszul vagy angolul, vagy olyan képesítést várnak el, hogy csak nézek. Szóval a munka még várat magára, de előbb vagy utóbb majdcsak rám ragyog a szerencse.
Aztán közben mostam, meg takarítgattam egy keveset.
Majd kora délután elmentem Szabinához, mert már tök rég megígértem neki, hogy majd megnézem, csak nem volt megfelelő alkalom rá. De végre ezt is sikerült letudni.
Ott voltam egy kis ideig, majd együtt (Szabinával) bementünk a Marczira a többiekhez. Mindenki nagyot nézett, hogy Szabina is velem jött, mert Ő már nagyon rég járt ott bent. Dumálgattunk, meg ilyenek. Olyan 21 óra körül jöttünk el a koliból. :)
Ennyi...