2009. 06. 05.

Csütörtök (július elsejátől lesz munkám) és Péntek

Csáááááá csumiiii mindenkinek!!!!

Csütörtök reggel elkészülődtem, majd elkezdtem kaját készíteni. Ugye ezen a napom volt aktuális a riport a Hello Rádióba. Kicsi izgalom azért volt bennem. Olyan 10 óra körül írtam Antinak egy sms-t, hogy ha van kedve jöjjön ki és akkor innen megyünk együtt a rádióba. Megbeszéltük, hogy majd megcsörget, ha már itt van a közelben. Addig is én csináltam tovább a kaját, meg mostam és utána ki is teregettem. Majd megérkezett az Anti és lementem érte a megállóba, mert nem tudta pontosan, hogy merre lakom. Itthon a lépcsőnjáróig nem volt gond, viszont a liftnél már fennakadás volt. Kicsit nagyobb a kocsija, mint gondoltuk, így nem fért be.
Emiatt Ő megvárt lent, én meg gyorsan följöttem, félre tettem a kaját, össze szedtem a dolgaimat, mejd lementem. Aztán elindultunk a rádióba.
Anti volt az alanyom, a téma a riporthoz pedig az akadálymentes közlekedés. Pont aktuálisnak is bizonyult a téma, mert így is elég macerás volt a kijutás a XI. kerületbe, mivel alacsonypadlós buszok alig közlekednek azon a környéken.
Mindegy, végül is sikeresen odaértünk bőven 14 óra előtt. Kint az épület előtt elszívtunk egy - egy szál cigit, ittunk kávét, és közben beszélgettünk. Majd kijött egy nagyon aranyos és szinpatikus csaj és vele is szóba elegyedtünk. Ő július elejétől már ott fog melózni.
Olyan 14:30 körül végre mi is bekerültünk abba a terembe, ahol a riport folyt.
Elkezdődött a riport és hááát nagyon - nagyooon izgultam ezért sokszor hagyatkoztam az Antira is, hogy minél többet beszéljen:)
Nagyon jól sikerült együtt múködnünk, mert Anti nagyon segítőkész volt, amiért így utólag is rettentő hálás vagyok neki:D:D:D:D:D
Tudjátok mi a poén?! ... Még a Lacinak (főnök) is annyira megnyerő volt az Anti hozzáállása, hogy felajánlotta neki, hogy ha gondolja menjen oda melózni. Na akkor mind a ketten néztünk egy nagyot, mivel én mentem, hogy legyen munkám, erre Antinak is adódik egy lehetőség.
Úgyhogy lehet, hogy mind a ketten ott fogunk dolgozni. Mondjuk Anti még azt mondta, hogy gondolkodik rajta. Én viszont igent mondtam, úgyhogy elsejétől végre lesz munkám:D:D:D:D El sem hiszitek mennyire örültem neki.
A nagy örömködés után haza jöttünk, illetve Anti ment a Marczira, viszont én leszálltam a Blahán. Itthon még befejeztem a kaját, egészségügyi dolgaimat is elintéztem, majd bementem én is a Marczira.
Nagyban dumálgattunk meg ilyenek, amikor fölhívott a Szabina, hogy jön be. Eléggé meglepő volt a hívása, mert úgy volt, hogy majd csak hétvégén talizunk.
Nem is tudom mikor de beért a drága barátnőm, elmesélt egy - két nem túl kedvező dolgot. Kicsit később már jobbra fordult a hangulat, mert Anti, Páll Attila tettek a jó hangulatért. 21 óra után eljöttünk, és Szabina elhívott a Mekibe. Én ettem egy salit, Ő meg valami menüt. Beszélgettünk, majd haza jöttünk.
Szabina vett egy üveg Bailye's - t amit hajnali 3:30-ig meg is iszogattunk. Addig meg sokat beszélgettünk, nosztalgiáztunk, meg lelkiztünk.
3:30-kor viszont bemondtam az unalmast, és elköszöntem Szabinától, mert álmos lettem.
.... ennyi

Ma (Péntek):

A hosszú éjszaka után ma 10 körül keltem. Tusoltam, elkészülődtem, ittam kávét mellé elszívtam egy cigit, majd leléptem itthonról. Mentem a koliba, mert még tegnap beszéltem Bánnal, hogy szeretném elintézni, hogy bejelentessem magam ide a Blahára ideiglenesen. Kb 12 óra körül indultam el. Bent persze várnom kellett Bánra, de azért addig is elvoltam. Fölmentem Miksuhoz megnéztem a legújabb The Sims 3-at, ami nagyon bejött, aztán lent beszélgettem a többiekkel stb...
Olyan 13 óra körül fölmentem a szoc irodába, kitöltöttem a szügséges papírokat, a többit a Bán elintézi.
Mindezek után Viki is össze pakolt elköszöntünk mindenkitől és haza jöttünk.
Most Viki és Bandi nagy pakolászásban vannak, mert augusztus végén kiköltözik a csaje.
Eddig ennyi...
A nagy pakolás és takarítás után kimentünk cigizni meg beszélgetni az élet nagy dolgairól, majd Viki csinált kajcsit és ettünk.
Aztán Tv-gettünk, dumcsiztunk, gépeztünk meg ilyenek.
Olyan 22 óra után valamivel Bandiék elmentek aludni.

Jó éjt