2009. 03. 18.

TI AMO ITALIA :)

Alessandro Del Piero --- 1 igazán jó olasz pasi:)




az igazi olasz pizza
Il cuore d'Italia

Pisai Ferdetorony


Róma - Colusseum

Velence - "Sóhajok hídja"










rohadt szeles idő...és még a kedvem is padlón van

Szeva Mindenkinek!

Hát ez a nap sem jobb, mint az elmúlt két nap. Megint fel kellett kelnem 6-kor, mert 8 utánra kénytelen voltam megint bemenni a Besze dokihoz, hogy megnézze a sebemet. Annyi vígaszom volt erre a napra, hogy a seben rendben van, és mire Dániába megyünk már el is felejthetem az egészet. :)
Aztán bent vártam Évát, a szocmunkásomat, mert 9-től már bent volt, csak én pont nem láttam amikor bement így ott basztam a rezet tök sokáig. Na mindegy olyan 10 után bementem hozzá és elmeséltem neki, hogy mi van a sebemmel. Meg más is szóba került, de az kettőnk ügye.
A többiekkel is eldumálgattam. (Anti, Attila, Bandi, Viki, Era...). Mikor indultam el a koliból még összefutottam a Páll Attilával és megkért, hogy mondjam meg Zolinak, hogy üdvözli. ... NO COMMENT. :S:S:S Meg azt is mondta, hogy majd hozzak neki valami kis ajándékot onnan:) Hát nem aranyos.(???). Barbival is szerettem volna beszélni, csak mondta, hogy siet mert a Dancsinak volt éppen EFT-je. Na mindegy majd máskor...
Huh, rettenetesen fáradt vagyok. Na majd 17 óra után pihizek, mert addig itt leszek az utazási irodában.
Basszus tényleg rohadt fáradt voltam mire haza értem. Millió egy dolgom volt az utazási irodában. De annyiból viszont jó volt, hogy szinte csak úgy repültek az órák. :):):)
Mikor haza értem felhívtam anyumat és apumat, elmeséltem nekik, hogy mi van a sebemmel, és igyekeztem megnyugtatni őket, hogy ne parázzanak, mert nem lesz semmi baj.
Aztán mivel szarrá untam magamat itthon, mert csak a Niki és a Lóri volt itthon gondoltam egyet és bementem a koleszba. Mire beértem pont nagyon szar idő lett, esett a hó:( Azt hittem rosszul látom, de sajna nem.... tényleg a hó esett. Na mindegy. Bandi már lent várt a földszinten, de Viki még nem volt sehol, mert anyujával mentek ide - oda tegnap. Aránylag későn is ért vissza, így nem sokat voltunk egymás társaságában. Kb 20:30 körül le is léptünk, mert már nagyon fáradtak voltunk.