2009. 02. 02.

Nos, ismét itt vagyok. Mondtam, hogy jelentkezem még....:)
Most értem haza kb 5 perce. Bent voltam a Marczin, mert el kellett intéznem 1 - 2 személye ügyet. Beszéltem a szoc. munkássommal, és tök jó hírt közölt velem:) Állítólag az én nevemet is felírták azok közé az emberek közé, akiknek esélyük van ki menni Dániába 2 hétre. Mondanom sem kell nagyon örültem a hírnek, mert nagyon szeretnék kimenni. Szurkoljatok, hogy sikerüljön:):):):) Majd megkerestem a tesi tanáromat, hogy közöljem vele nem tudom mikor tudok menni tesizni, mert az órarendemet folyton változtatgatják.....már hócipőm tele van vele:S Na mindegy. Aztán bementem Erával tanulószobára. Hm...el tudjátok képzelni? Én tanulószobán?:):P Tiszta poén:) Na jó végülis sok mindent nem csináltam, csak ültem Era mellett, hallgattam a többieket és kb ennyi. Közben felhívott a Molnár Melinda. Hááát nagyon meglepett, mert nem számítottam rá. És tök jó, mert taliztunk is, ugyanis itt volt Pesten. Hááát őszintén szólva jó volt Őt látni, mert régen nagyon jó viszonyban voltunk és hiába lazult meg a kapcsolatunk, azért örülök, hogy beszélhettem vele néhány szót:):):) Terveiben volt az is, hogy meglátogatom Vikit a kórházban, csak annyira fáradt lettem, hogy már nem volt energiám oda is elmászni. Sorry Csámpi:P:P:):) Majd máskor. Most még Erával csinálunk pudingot, újjabban nagyon rá vagyunk kattanva, aztán szerintem főzök tésztát, meg csinálok mellé valamilyen szószt, mert alig ettem ma és azért ilyenkor már érzem.
Hááát mára ennyi. Szerintem más lényeges dolog már nem igazán fog történni...:)
cupp cupp cupp
Buon Compleanno Tesoro mio!!! :):)
31 éves lett :)
Mio ex amico

Hétfő délelőtt.........Boldog Szülinapot Kincsem:):):):)


Csáó mindenki!!!!


Pff...hétfő van. Utálom a hétfőket. 6-kor keltem, mint általában minden nap. (kivéve a hétvégéket persze:P). Próbáltam össze szedni magam, ami nem volt könnyű, mert este nagyon későn sikerült elaludnom. Tudom egyéni szoc. probléma. :P Szóval igyekeztem emberi külsőt varázsolni magamból. Többé - kevésbé sikerült is. Majd főztem kávét, mert ugye az kihagyhatatlan reggelente...:) Kimentem és egy szál cigi mellett meg is iszogattam. Aztán nagy kín keservesen neki indultam a "nagy" útnak. Igaz a sulim kb 10 percre van tőlem, de ilyenkor mikor aztán végképp semmi hangulatom az egészhez irtózatosan hosszúnak tűnik ez a rövid táv is. Na mindegy, bementem. Még tanítás előtt az udvaron két osztálytársnőmmel elszívtunk 1 - 1 szál cigit, átbeszéltük, hogy kinek milyen volt a hétvégéje, közben jött az adminisztráció tanárnőnk és nagy örömünkre bejelentette, hogy pénteken is lesz óra:S:S! Pedig én már úgy készültem, hogy csütörtökön lépek haza. Háát mindegy... a jónak nem mondható hír után szép komótosan bevánszorogtunk a terembe. Azért se szeretek ilyenkor suliban lenni, mert össze vagyunk vonva a protokkolosokkal, úgyhogy el lehet képzelni, hogy milyen amikor 100 akárhány fő ül egymás hegyén-hátán:) Hááát marha izgi. :S Persze 8 előtt néhány perccel a tanár már bent csücsült a teremben, miért is ne. Az az ember soha nem tud késni egy percet sem:P:P:P:P Aztán megkezdődött az óra.(üzleti kommunikáció)...felettébb izgalmas tantárgy. Na mindegy, végülis túléltem:) Aztán tök rendi volt végülis a tanárúr, mert 11 után nem sokkal el engedett minket....hm ilyen sem sűrűn fordul elő. (biztos jó volt a hétvégéje...hihihi). Jaaaaj, basszus 2-a van...Zoli (volt kedvesem) ma 31 éves. Uhh...olyan rossz, hogy nem lehetek vele:( Pedig anno, úgy 2 hónappal ezelőtt úgy terveztem, hogy a saját és az ő szülinapját együtt ünnepeljük majd. Háát a sors már csak ilyen kifürkészhetetlen. Nem minden történik úgy ahogy azt szeretnénk. De azért akkor sem egyszerű:(:(:( Na mindegy - mindegy.... nem szabad csüggedni...majd lesz még jobb is....egyszer valamikor (remélem). Azért BOLDOG SZÜLINAPOT "KINCSEM"!!!!!! :):):):):) Remélem bulizol egy jó nagyot!!! Hm....:(:(:(

Lassacskán most befejezem a kis irományomat, mert dolgom van. De majd később leírom, hogy milyen volt a napom további része.

Addig is pusszantás:)