2009. 06. 19.

VIDEÓ :)

Egy jó barát
Egy jó barát belülről lát ha külsődet szemléli is. Egy jó barát mindent megbocsát.Nem mutat tükröt bűnöknek.Egy jó barát felsegít.Minduntalan lelkesít.Egy jó barát sírni kölcsönzi vállát.Elhúzni nem tudja.Egy jó barát céljaid elérésében segít.Gátolni nem tudna.Egy jó barát a legmélyebb éned után kutat.Nem felejti egyetlen elhangzott szavadat.Egy jó barát segítő kezet ad.Téged támogat, nem másokat.Őrült kis világunkban.Ugye milyen jó, ha egy barát velünk van?

Bandinak megvan a Rendszergazdai vizsgája:):):) Nagyon büszke vagyok rááá

Halika

Ez a napom elég nyüzsgős volt. Először is Vikivel reggeliztünk, ami tőlem nem épp megszokott, mert nem nagyon szoktam reggelizni. Aztán össze szedtük magunkat. Az volt a lényeg, hogy délre beérjünk a Marczira mivel Arlettal úgy beszéltük meg, hogy ott találkozunk, mert volt itt néhány levele, amit oda kellett adni neki.
Még javában itthon voltunk, amikor Era telefonált, hogy eljön hozzánk a Blahára. Mivel még időn belül volt így megvártuk Őt is.
Mielőtt elindultunk volna, még itthon kimentünk egy cigire meg egy kávéra. Aztán mondtam a csajoknak, hogy indulni kellene, mert nem szerettem volna, ha Arlettnak sokáig kellene várnia ránk.
Már a Lövőház utcában jártunk és Era bement egy papírboltba néhány dolgot venni, addig Vikivel mi tovább mentünk. Nem sokra rá, hogy beértünk Era is megérkezett.
Egy ideig lent beszélgettünk, majd Viki lelépett az ügyeit elintézni.
Arlett kicsit késett, de szólt is, hogy nem tud időben jönni, mert van néhány elintéznivalója.
Végül is nem volt para, mert elvoltunk. :) Páll Attilának lepasszoltam Zoli néhány nálam maradt holmiát, Antival, Zsoltival meg még néhány emberkével tök jól eldumálgattam.
Kis idő múlva megjött Arlett, viszont Era meg lépett le. De addigra már Viki is elintézte amit akart, úgyhogy lent elvoltunk. Arlett elmesélte, hogy milyen volt a nyaralása Görögországban. Nagyon megirigyeltem a csajt, mert olyan de olyan jó pasik közt volt, hogy úristeeeeen:):):) hehehe
Jah, meg nagyon édi - bédi volt az Arlett, mert rám is gondolt...nekem is hozott egy kis ajándélot Görögből:) Nagyon megörültem neki.
Aztán mivel már eléggé eltelt az idő így lassan már indulni is akartunk (főleg Viki). Mondjuk nagyon jól is jött, mert időközben Szabina is megjelent, és őszintén szólva most nem sok kedvem volt vele trécselngetni.
Szóval Ő jött, mi meg mentünk. Szegény Antit is úgy ott hagytuk, hogy csak na. Remélhetőleg nem haragudott meg...:S
Haza feke jövet még leszálltunk a Nyugatinál, mert megvettük Bandinak a jegyét, mert sajna jövőhéten már Ő is megy haza:(:(:(:(:(
Aztán haza jöttünk, csináltunk tojásrántottát, és közben Era hívott, hogy itthon vagyunk-e már. Mondtam neki, hogy igen, úgyhogy ha gondolja jöjjön nyugodtan. 2 perc sem telt el és már itt is volt. Akkor neki ültünk és hárman ettünk, utána cigi, kávé.
Aztán kitaláltuk, hogy fessünk hajat. (Era + Én). Előstör nekem lett megcsinálva, utána meg Erikának. Szerintünk nagyon jóóó lett:) Viki ez idő alatt elvolt magának, mert valami filmet nézett a lap-topján.
Bandi ugyebár tegnap fejezte be a vizsgáit, majd elment az osztályával egy amolyan bankett félére. Mondjuk ahhot képest elég hamar itthon volt már.
Megmutatta a bizijét, ami gyönyörű eredményt takart:) Nagyon büszke is vagyok rá, mert szerintem 89%-os bizire lehet is az ember büszke. :)
Mindezek után Ő elment aludni, mert Viki is ágyban volt már, de mi Erával még maradtunk egy csöppet. Aztán épp amikor mi is készültünk aludni menni, váratlanul kijött Bandi(?). Akkor még maradtunk egy - egy cigire és csak ezek után mentünk csicsikálni.

Nos ennyi....cupppaaaa