2009. 06. 12.

Elmúlt 2 nap --- semmi extra

Hali!

Tegnap délelőtt takarítottam itthon egy kicsit, majd dél körül benéztem a Marczira.
Igazából úgy volt, hogy csak addig leszek amíg a Bandiék, de Szabina írt sms-t, hogy jön be és várjam meg.
A vártnál azért jóval később jött (16 óra körül). Végül is nem probléma, mert elvoltam addig is, de azért már jöhetnékem is volt haza. Amikor megjött, elkezdtünk beszélgetni, illetve Ő mesélte el folyamatosan zajló, zűrzavaros kis életét. A többiek is lent voltak, Tomi, Anti, Feri, Zsolti...
Majd Ők kimentek...(vajon hova???!!! hm...) szerintem nem nehéz kitalálni. Na mindegy.
Szabina közben kiment a kis boltba és vett sajtos kiflit, amit még ott meg is ettünk. Tomiék kb 1 óra múlva jöttek vissza, viszont addigra elég rossz idő lett, és már elég erőszakosan nyaggattam, hogy induljunk el haza. Nagy - nehezen sikerült is elindulnunk. Az út felénél beért minket a Zsolti és Ő is jött velünk. Majd a Mammutnál elköszöntem Szabinától, mert Ő metróval ment, én meg combinóval. Zsolti meg a Mammut 2-höz ment, így tőle is elköszöntem.

Amikor haza értem, Bandi és Viki a szobájukban voltak és tanultak mind a ketten. Viki a mai (péntek) vállalkozás vizsgájára tanult, Bandi meg a rendszergazdaira, ami ha jól tudom jövőhéten lesz. Kis idő elteltével kimentünk egy cigire, majd kajoltunk. Utána már semmi extra nem történt, mert mindenki elvolt magának.

Péntek:

Reggel mind a 3-an együtt indultunk be a koliba. Én kötözés miatt, Bandi suliba, Viki meg a vizsgája miatt. Ma elég light-os napjuk volt a sulisoknak, mert már nem kellett tanulniuk, ugyan is valami sportnap vagy mi volt. Vikivel 11:30 körül bementünk kajolni, majd utána én fölmentem Zsoltihoz egy kávéra. Utána jött a Viki, hogy megjött az Ági, úgy hogy mehetek kötözésre. Le is mentem. Hála istennek nincs semmi komoly baja a sebemnek, legalábbis Ági elmondása szerint. Czibolya Lacival is tök jókat dumálgattan a nap folyamán. Ő egy ottani ápoló, és Dánia óta lettünk nagyon jóban. Ő is békés megyei, mint én:) ezért plusz pont jár neki:):):):)
Miután elvégződtem, rá nem sokra Viki meg én haza jöttünk. Bandi most kivételesen nem jött velünk, mert bent maradt Miksuékkal. (még nem ért haza, de mondta is, hogy majd csak este valamikor várható...). Viki eljött velem gyógyszertárba, majd miután haza értünk Ő szinte végig mosott. Én készítettem finomságot...valami pudingos kis kavalkádot. Nem is lett rossz amúgy.
Utána Vikivel csináltunk normális kaját is (gombás - paradicsomos szószt tésztával.). Aztán kimentünk cigizni, én ittam egy kávét. Olyan 16:30 körül kimentünk egy közeli diszkontba, mert az öblitő már fogyóban van, így vettünk egyet.
Újra itthon. Elkezdtünk dvd-ni. Most kivételesen én is neki ültem és meg is néztem 1 - 2 vígjátékot, és még élveztem is:) Egyébként még mindig filmezünk, és most is valami vígjáték megy, de a címét nem tudom.

Nos röviden ennyi. A hétvégét úgy tervezem, hogy itthon leszek javarészt. Majd meglátjuk hogy alakul.

Jóóó éjt mindenkinek!!!