2009. 07. 09.

vasárnapi Kaukázus buli előtt + hétfőtől a napjaim

Kokkenfakken Norbi, és Én ~ a két SZALAI :):):)

Era a reklámarc :P:)

Tupear:P és Dr. Zsír

Cirok és Jáncsíííí:) Blahán:)

ugye mi jó csajok vagyunk?!:P:)

Erikával az éjjel - nappali előtt

Erika és Dancsi

A képek még a Blahán készültek, (vasárnap) mielőtt elmentünk volna bulizni.
Az idő nem volt épp a legkedvezőbb, viszont a buli annál jobb volt. :)
Igaz, Norbi meg Én nem maradtunk sokáig, mert hétfőn mind a kettőnknek melóba kellett mennie, de ettől függetlenül, amíg ott voltunk én személy szerint nagyon jól éreztem magam!!!:)
Dancsi és Era elég sokáig ott maradtak, mert elmesélték, hogy miután mi eljöttünk az "after party" nagyon zsííír volt. :) Azért így utólag belegondolva nagyon sajnáltam, hogy nem tudtam maradni, de most már vannak kötelezettségeim és szeretném is komolyan venni azokat!!!
Szóval sorry csajok, hogy leléptem de a kényszer nagy úr.

Hétfőn viszont elég nagy szívás volt bemenni a rádióba, mert szinte szó szerint csak lógattam a lábamat. Sajnos technikai problémák léptek fel és így elég szenvedősre sikerült az a nap.
Kedden végre 4 év után föl jött Pestre a Kaszás Andi, aki 2004-ben a szobatársam volt a koliban. Nagyon örültem, hogy végre valahára talizunk és sokat beszélgethetünk:)
Sajna csak egy éjszakát tudott maradni, de elhihetitek én már ennek is nagyon örültem, mert legalább láttam.:)

Szerdán melóztam ismételten, viszont most legalább értelme is volt bemenni, mert volt mit csinálni. Gábor (Ő tanít be a rádiózás rejtelmeibe) kitalálta, hogy egy ideig nem fog megszólalni, így az egyik úgyszintén új munkatársam és én beszéltünk a rádióban kb 1/2 órán keresztül. Persze hibáink mind a kettőnknek voltak, de ez természetes, mivel van még mit tanulnunk. De ezt leszámítva szerintem egész jól ment a dolog.

Ma (csütörtök) ha minden igaz valamikor délután jön ki a szociális munkásom, hogy megnézze hol is lakom.

Az, hogy hétvégén mit fogok csinálni még számomra is rejtély, viszont az az egy már biztos, hogy keresni fogok anyagokat a munkámhoz, amit jövőhéten már hasznosítani is fogok tudni (legalábbis remélem...:P).

Nos most ennyi lenne...
Minden szépet és jót mindenkinek!!!

pusszantás