2009. 02. 09.

ma délután 02.09.

Buona sera :)

A délutánom eltelt. Suli után itthon voltam, gépeztem, ettem, meg szokásos itthoni dolgokat csináltam. Aztán olyan 16 óra után kicsivel beértem a Marczira, de alig töltöttem ott fél órát, mert Erával meg Bandival hivatalos ügyeket intéztünk. Nekem postára kellett mennem, Bnadinak meg nem tudom milyen papír ügyeket kellett elintézni. Ezek után elugrottunk kajálni a mekibe, mert már nagyon éhesek voltunk. Aztán olyan 19 óra után haza értünk. Elszívtunk még 1 - 1 szál cigit, beszélgettünk, aztán Era lelépett haza. Jaaaj szegénykém megsérült tesi órán. Prím Roland becsúszott neki vagy valami ilyesmi, úgyhogy Era egész délután a térdével szenvedett. Mire haza értünk szinte már alig tudott menni. Közben Bandi neki ült msn-ni az ő nyuszókájával. :P
Most nem tudok többet írni, mert tényleg csak ennyi történt.

Holnap jövök....:):):):):)

Jóóóó éccakát mindenkinek:)

vasárnap este és hétfő reggel.

halihóóóó

Végre itthon vagyok, mert mára vége a sulinak:) Kommunikáció óra volt, mint általában minden hétfőn. Leadtam a vizsgára való jelentkezési lapomat is, úgyhogy most már semmi akadálya, hogy júniusban levizsgázzak:) Délután el kell mennem postára, mert fel kell adnom egy fontos levelet. (angol tanfolyamos). Ha minden igaz Era majd eljön velem:):):)
Néhány szösszenet a tegnap estéről:
Miután Szabináék leléptek, Bandi még nagyban gépezett. De már nem a Vikivel dumálgatott, hanem az egyik békéscsabai haverjával, Balázzsal. Én is "ismerem" ezt a srácot. Azért idézőjelesen, mert már nagyon sokszor beszéltem vele msn-en, de élőben még sajna egyszer sem taliztunk élőben. :( Elég későn mentem el aludni, mert igazság szerint nem voltam álmos. Aztán olyan 23:30-körül mégis csak rávettem magam, hogy aludni kellene, mert ugye ma délelőtt volt órám. Viszont elég szarul aludtam, nagyon sokat forgolódtam. Most van egy dolog, ami nagyon foglalkoztat, és valószínűleg ez lehet az oka az álmatlanságomnak. :( Valamikor hajnali 3:30 körül arra kelltem, hogy Bandi nagyban MSN-zik...hm...kicsit sem volt zavaró:P Gondoltam is magamban, hogy nem okos, ilyenkor gépezni. Na mindegy. Reggel mondtam neki, hogy megköszönném, ha ezt nem játszaná be mégegyszer. Aranyos volt, mert elnézést kért és mondta, hogy jobban figyel máskor. :):):) (remélem így is lesz). Most csak Niki meg én vagyunk itthon amúgy, mert Bandi még suliban (16:00-ig) jóóó mi? Lóri úgyszintén, de azt nem tudom, hogy neki meddig tart. Arlett melózik, Krisztiánért meg reggel jött a nővére és vitte Budakeszire. (nem irigylem, nagyon nem...).
Cuppanós

Idézetes képeslapok