2009. 10. 28.

Ma végre jön haza Bandi!

Hali hóóóó Everybody!

Mielőtt el mennék melózni, gondoltam írok 1 - 2 szösszenetet. Már egy ideje fenn vagyok, mostam, fürödtem, meg volt a szokásos CIGI + KÁVÉ is:):):):) Ma is 10-re megyek dolgozni és gondolom 15 óráig bent leszek a rádióban. Mivel Gábor még ma sem lesz, így ismét Piroskával fogunk műsort vezetni. Remélem legalább olyan jó napunk lesz, mint a hétfői volt!!!!
Valamikor a délután folyamán már Bandi is várható lesz végre:) Elméletileg én egy kicsivel hamarabb itthon leszek, mint Ő, de remélem legkésőbb 17 óra körül már Ő is haza ér. Remélem örülni fog, mert tegnap csináltam kajcsit, szóval éhen már biztos nem fog halni. Bár ehhez az kell, hogy legyen is éhes. De szerintem ezzel nem lesz probléma, hisz nem keveset fog utazni, szóval ha más nem, de este fele már tuti fog kajálni (remélem...).
Na most egyenlőre ennyi....ha nem felejtem el akkor később még írok...hihihi
cupp addig is

Délután és Este:
A munkia nagyon kellemsen telt. Szerintem ismét egy nagyon jó műsort sikerült készíteni Piroskával. :) Sőt, ami még inkább jó volt, az az, hogy Piroska megdícsért, mert azt mondta, hogy sokat fejlődtem és, hogy Gábornak is soket köszönhetek, mert Ő az akivel együtt szoktunk dolgozni. :)
Meló után haza jöttem, kajcsiztam, közben mint általában ilyenkor mindig, most is megnéztem az Esmeraldát:) Majd beszéltem anyummal és Bandival is telón. Bandival azért beszéltem, hogy nagyjából mikorrra ér be a vonata. Persze a vonat késett kb 10 percet. De nem is ez a lényeg. Hm, tök jó érzés volt újra látni a Bandit. :) Amikor haza értünk, Ő kajcsizott, én néztem egy másik kedvenc sorozatomat a Rosalindát:) Utána kimentünk cigizni meg beszélgetni.
Mindezek után Bandi el kezdett msn-ni, Rudi meg én tv-tünk. Mivel elég fáradt voltam, így én mentem el legkorábban aludni, olyan 22 óra körül.