2009. 06. 07.

Változékony időjárás...

A mai nap úgy indult, hogy nagyon szép időnk lesz, mert hét ágra sütött a nap, és nagyon meleg volt. A kedvünk is elég jó volt emiatt.
Délelőtt Viki letöltött nekem néhány nekem mostanában tetsző számot, amit még nem nagyon hallgattam meg a telómon, de majd ha lesz rá időm akkor bepótolom.
Ezen kívül Viki kb egész délelőtt mosott, én meg elmentem hajat mosni.
Aztán kint cigizgettünk, beszélgettünk stb...
Majd telefonált Arlett, hogy itthon vagyok-e, mert eljönne néhány dologért.
Utána, mint a villámcsapás hirtelen nagyon rosszra fordult az idő. Épp hogy ide ért Arlett, el kezdett szakadni az eső, mint az állat. Azóta is elég ratyi az idő. :(
Majd kicsit enyhült az esőzés és akkor ért ide Szabina és Zita:), és rá nem sokra Era is betoppant.
Szóval hirtelen, egyik percről a másikra elég sokan lettünk itthon.
Szabinával megcsináltuk a rántott karfiolt, a többiek (Era, Viki, Bandi) elvonultak matekozni (???), Arlett meg gépezett egy kicsit.
Amikor már tényleg elállt az eső, Arlett lelépett.
Szabinával még tegnap kitaláltuk, hogy csinálunk lángos szerű valamit. :):P
Majd kiderül, hogy mi lesz belőle.
Közben Tüncikét is lefektettük aludni, mert már nagyon nem lehetett bírni.
Most kezdjük majd kinyújtani a lángost, aztán megsütjük:):):):)
...
Na folytatom...
Szóval megcsináltuk a lángost, és nagyon jól sikerült. :) Tejföllel és foghagymás sóval meg különösen nagyon fincsi lett.
Era, Bandi és Viki szinte egész nap tanultak.
Tüncike már elég nyűgös volt késő délután, így Szabina lefektette csicsikálni egy kicsit. Addig is mi elvoltunk, mert kint dumcsizgattunk, meg itt bent gépeztünk. Szabinával hülye horoszkópokat olvasgattunk, aminek persze volt valóság alapja is, de a legtöbbnek nem igazán. Na mindegy, azért elszórakoztunk rajta. :)
Nagy örömömre Kálmán is felhívott ma, aminek nagyon örültem, mert már tök rég beszéltem vele. Megbeszéltük, hogy ha mind a ketten úgy érünk rá, akkor majd összefutunk és személyesen beszélgetünk egy nagyot:) (már nagyon várom).
Olyan 19:30 körül Szabináék és Era is mondták, hogy lassan mennek haza. Ebből persze későbbi hazamenetel lett (főleg Erát ismerve :P:P:P hehehe).

Holnap délelőtt 9-re be kell mennem a munkahelyre úgynevezett gyakorlati nap lesz, hogy addig is amíg nem melózok ott hivatalosan, addig is lássam, hogy mi, hogy folyik ott, és így talán később nekem is könyebb lesz, amikor már hivatalosan elkezdem a munkát.

Nos mára ennyi. Most Viki meg Bandi a Taxi 4-et nézik, én meg gépezgetek közben.

Jóóó éjt mindenkinek és sok puszika:)