2009. 03. 20.

a várva várt péntek.....hétvégén pihi /nagyon gááááz nap/

Hello-bello!

Most nem szándékozom sokat írni, mert hamarosan tiplizek az irodába. El sem hiszitek mennyire örülök, hogy péntek van. Már csak 17 óráig kell kibírnom valahogy, aztán 2 nap jól megérdemelt pihi következik. Már úgy de úgy várom:)
Tegnap este még beszéltem Msn-en néhány emberrel, többek közt Szabinával (de nem tudom minek), Faluhelyi Balázzsal, aki Bandi Békéscsabai haverja, az egyik osztálytársnőmmel, meg egy sráccal, akit Gábornak hívnak:). Pedig úgy gondoltam, hogy Szabinát leppattintom, aztán lépek csucsukálni, de mivel ennyien megtaláltak, így nem volt olyan egyszerű. De végül is tök jót beszélgettem velük:) Ma reggel nagyon nehezen keltem fel. Először észre sem vettem az ébresztőt. Na mindegy. Ma találtam egy tök jó oldalt, ahova egy nagy csomó képet lehet feltölteni. Most ezzel szenvedek közben. De ha meglesz, megpróbálom úgy megcsinálni, hogy ti is láthassátok. :)
Na most lépek aztán majd délután vagy inkább este fele még irogatok nektek néhány gondolatot.
Itthon vagyok most már:) A mai napom elég érdekesre sikerült. Ugyebár 12-re bementem az irodába, bekapcsoltam a gépet, és elkezdtem volna dolgozni, de a számítógép megadta magát. Először azt hittük, hogy kihúzódott valami kábel vagy ilyesmi, de mivel sem a Rita sem pedig én nem vagyunk műszaki zsenik így nem jöttünk rá a probléma okára. Na mindegy, mérgünkbe kimentünk egy cigire, aztán mondta a Rita, hogy nyugodtan menjek haza, mert így fölösleges bent dekkolnom. Szóval ma kb kő keményen 1 1/2 órát voltam bent. Aztán mit sem sejtve elindultam az Oktogonon a combinóhoz. Az feltűnt, hogy ott áll a megállóban a sok ember, meg ott egy sárga autó, de gondoltam semmi extra. Aha, meg ahogy azt én elképzeltem. A Móriczon vagy hol baleset volt és emiatt a Blaha felé nem jártak a combinók. Na gondoltam magamban fasza....akkor most jött a költői kérdés...hogy is tovább. Mivel nem vagyok jártas az Oktogonon így nem tudtam, hogy honnan mennek a villamospótló buszok. Aztán láttam, hogy a Moszkva tér fele azért időközönként jár a combinó, így nem tudtam mást tenni, és elindultam a kolesz fele. Gondoltam el leszek ott egy ideig aztán haza jövök. A combinón 10 millió ember, olyan tumultus volt, hogy levegőt alig lehetett kapni. Az emberek egymás hegyén-hátán, mindenki taposta a másikat. Na mondom nekem ebből elegem van. A Mechwart-nál leszáltam, és vártam hátha jön egy másik combi....hát ezt is jól megszoptam mert nem jött. Na szerintetek mit csináltam? Pontosan....a Mechwart-tól besétáltam a Marczira. Ráadásul, hogy nehogy már könnyű dolgom legyen elkezdett esni a hó. Szerintetek mennyire volt tele a hócipőm(???). Mire beértem kb a lábamat, meg a derekamat sem éreztem. Na mindegy azért túl éltem. Bent Vikinél megnéztem az Esmeraldát:) Közben felhívott a Bán, hogy merre vagyok, mert visszaadta a tegnap elkért 500 Ft-ot:) Aztán az Esmeralda után lementünk vacsizni, illetve főleg Viki és Erika ettek. Majd kimentünk cigizni. Erával kimentünk cigit venni, és amikor visszamentünk a kisboltból a koleszba elmondtam Erának a mostani kis titkomat:):):) Mit ne mondjak nagyot nézett:):)
Aztán Viki lepakolta a cuccait a főldszintre, mert várta a bátyját. Mi közben elköszöntünk Tőle és Banditól, mert jöttünk a Blahára. Itthon elkezdtünk kaját csinálni de még nem nagyon haladunk vele mert a húsnak ki kell olvadni. Előbb vagy utóbb majdcsak lesz kajcsi:)
Jaaaa, baszott ideges vagyok, mert f***sz ki van a Nikiékkel. Nem elég, hogy nem tudnak mosogatni, meg rendesen takarítani, most már ott tartunk, hogy mi sem tudunk rendesen mosogatni, mert el van dugulva a lefolyó....jóóó mi??? Na és ilyenkor ne legyek feszült. Húúú csak jöjjenek vissza, megmondom nekik, hogy inkább ne mosogassanak, mert szart nem ér az egész.

Hát asszem mára ennyi volna....

sok sok cuppantós

Gyöngy képek

Sulis képek

Szilveszter 2008

Tisza - tó 2008 nyara

Régi szép emlékek

haverok...buli...stb...

nlc

Én